Mainos

Platinanvaalea Blondie ei murehdi vanhenemista

Rohkea muusikko vannoo vaaleiden hiustensa nimeen ja toivoo, että olisi keksinyt seksin.

Vuonna 1945 syntynyt Deborah "Debbie" Harry tunnetaan paremmin 1980-luvun hittiyhtye Blondien laulajana. Yhtyeen nimi on henkilöitynyt vahvasti tähän vaaleatukkaiseen, voimakkaaseen naiseen, ja häntä kutsutaankin yleisesti Blondieksi Debbien sijaan.

Listasijoituksia

Kaunis Debbie Harry valloitti musiikkimaailman 1980-luvulla. Kuva: Getty/AOP

Blondie luottaa vaaleiden hiusten vetovoimaan. Kuva: Getty/AOP

Bändin nimi tarkoittaa vapaasti suomennettuna blondia, ja sen kehittivät tuntemattomaksi jääneet, törkeät rekkakuskit! Harryn kertomuksen mukaan hän sai kadulla kävellessään alati kuulla ehdottelevia vihlauksia ja "Hei! Blondie!" -huutoja ohi ajavilta rekkakuskeilta.

Harry ei näihin päiviin mennessä ole suostunut luopumaan vaaleasta tukastaan, josta onkin muodostunut olennainen osa hänen identiteettiään.

Kaunis Deborah Harry on myös muoti-ikoni. Kuva: Getty/AOP

Peroksidiblondauksen lisäksi Harry heittäytyi innokkaasti mukaan 1970- ja 1980-lukujen muotiin, mikä teki hänestä yhden sukupolvensa ikoneista. Naisen säteilevä lavakarisma yhdistettynä läpitunkevaan ääneen loivat yhdistelmän, joka synnytti useita hittejä.

Räväkkä nainen on haastattelussa paljastanut, että toivoisi keksineensä seksin. Hän on myös kertonut olevansa biseksuaali. Harry ei ole perinteistä pikkuvaimon mallia, ja tietää sen itsekin.

– Ehkä minusta voisi tulla kotirouva. Olen tainnut imuroida muutaman kerran, Harry pohti vitsaillen.

Vettä, vettä!

Blondie on paitsi musikaalinen, myös kaunis. Kuva: Getty/AOP

Kaunis Debbie Harry on myöntänyt hankkineensa kasvojenkohotuksen. Kuva: Getty/AOP

Laulajan tyyli ja itsevarmuus ovat vedonneet myös suureen yleisöön; nainen pääsi VH1:n seksikkäimpien naisten listan sijalle kahdeksan, ja sijalle 12. rockin suurimpien naisten listalla. 1981 Harper's Bazaar -lehti rankkasi Harryn kymmenen kauneimman amerikkalaisen naisen joukkoon.

Kaunis Harry on myöntänyt hankkineensa kasvojenkohotuksen. Hän on perustellut leikkausta "bisnessyillä". Harry uskoo veitsen alla käymisen auttaneen uraansa.

– Jokainen tietää, että olen käynyt plastiikkakirurgilla. Tein sen työsyistä. Nyt minusta saa parempia kuvia, ja ulkonäkö on avainasemassa viihdealalla. Tunsin, että tämä minun täytyy tehdä, leidi purkaa tuntojaan Starpulse.comissa.

– Elämässä tapahtuu kaikenlaisia kamalia asioita. Miksi pahentaa asioita suremalla vanhenemista? Harrasta sen sijaan hyväntekeväisyyttä, tai opettele joku uusi taito.

Web.archive.orgin haastattelussa Harry paljasti parhaan kauneudenhoitokikkansa.

– Paras vinkkini, jonka opin viettäessäni vuosia tien päällä, on: vettä, vettä, vettä!

Taas keikkaillaan

Blondie ei suinkaan lepäile laakereillaan 54 vuoden iässä, vaan on viime vuonna julkaissut uuden soolosinkun. Kuva: EPA

Eräässä haastattelussa Harry kertoi, että jos hänen tulisi valita joku näyttelemään itseään elokuvassa, hän valitsisi Michelle Pfeifferin. Valinta ei osu lainkaan harhaan, sillä Pfeiffer on vastaavasti paljastanut ihmisten luulleen häntä Harryksi hänen ollessaan 20-vuotias.

Blondien "jäähyväiskiertue" nähtiin vuonna 2006, mutta Harry ei sittenkään malttanut siirtää yhtyettään telakalle: bändi on nähty keikoilla tämän jälkeenkin.

Teksti: MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähteet: Imdb.com, Wikipedia, Web.archive.org, Starpulse.com, Bellasugar.com

Kuvat: Getty/All Over Press, EPA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.