Plastiikkakirurgiaan hurahtanut varoittaa: Näytin hirviöltä!

Brittinainen Laura Summers on käyttänyt elämänsä aikana likemmäs 77 000 euroa kauneuskirurgiaan. Epäonnistuneen huulioperaation jälkeen nainen päätti kuitenkin, ettei enää riskeeraa terveyttään.

"Wannabe-julkkikseksi" brittimedioissa kutsuttu Laura Summers oli koukussa plastiikkakirurgisiin kauneusleikkauksiin siihen asti, kunnes päivä hetken mielijohteesta otetun toimenpiteen jälkeen hän heräsi huulet turvonneina neljä kertaa normaalin kokoisiksi. 200 punnan operaation oli tarkoitus turvottaa hänen huulensa seksikkään pulleiksi, ei pilata naisen ulkonäköä.

– Katsoin itseäni peilistä ja huusin. Näin ainoastaan hirviön, joksi olin muuttunut, 60 000 puntaa kauneusleikkauksiin vuosien aikana hassanut nainen kertoo.

Laura Summersin epäonnistunut huulioperaatiokatso kuva The Sunin sivuilta!

Nykyään Summers, jota tituleerattiin aikoinaan Britannian turhamaisimmaksi naiseksi, haluaa varoittaa muita riskeistä, joita epämääräisissä leikkauksissa piilee. Naisen mielestä osa kauneusoperaatioita suorittavista tahoista on epärehellisiä, epäluotettavia ja niitä tulisi välttää.

– Tovi leikkaukseni jälkeen kuvittelin näyttäväni siltä loppuelämäni. Toinen vaihtoehto olisi ollut, että olisin saanut tulehduksen ja kuollut. Pelasin venäläistä rulettia terveydelläni, enkä tee niin enää koskaan.

27-vuotias Summers meni ensimmäiseen kauneusleikkaukseen 20-vuotiaana vuosia kestäneen koulukiusauksen seurauksena. Nyt hän on vannonut, ettei enää riskeeraa terveyttään.

Näin Laura Summersin ulkonäköönsä käyttämä summa on jakautunut:

Ensimmäinen rintaoperaatio: 4 800 ₤

Korvaoperaatio: 1 800 ₤

Toinen rintaoperaatio: 5 000 ₤

Toinen korvaoperaatio: tuhat puntaa.

Kolmas rintaoperaatio: 4 600₤

Täyteaine kasvoihin: 6 kertaa, yhteensä 5 400 ₤

Neljäs rintaoperaatio 6 000 ₤

Kolme kollageeni-pistosta: Yhteensä 1 200 ₤

Rintojen pienentäminen: 7 000 ₤

Kuusi Botox-ruisketta: Yhteensä 2 400 ₤

Nenäleikkaus: 2 800 ₤

Toinen nenäleikkaus: 4 500 ₤

Hiuksiin, rusketukseen ja kynsiin yhteensä 13 500 ₤


Kuva: Shutterstock (Kuvan henkilö ei liity juttuun.)

Lähde:The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja