Mainos

Pixie Lott: Minulla ei ole paineita olla laiha

Menestys ei ole tuonut ulkonäköpaineita laulaja Pixie Lottille, 19. Nuori nainen iloitsee, että voi syödä mitä vaan lihomatta.

Pixie on onnistunut monessa. Hän on saavuttanut menestystä laulajana ja lanseerannut oman vaatemalliston. Menestyksestään huolimatta laulaja ei ota paineita - edes ulkonäöstään. Nuoren ikänsä vuoksi Pixie voi syödä mitä vaan, eikä hän tunne tarvetta olla laiha.

Kaikesta huolimatta laulaja haluaa vältellä epäimartelevia paparazzi-kuvia. Auton ympäristössä kyttäävät valokuvaajat saavat naisen ärsyyntymään.

Pixie on kuuluisa hyvästä vaatetyylistään ja kertoo vaihtelevansa tyyliään mielellään. Hän suosii etenkin vintage-vaatteita. "Tyylini vaihtelee mielialani mukaan. Joskus olen vähän hipahtava otsapantoine ja kukkine, ja joskus olen vähän indie. Rakastan etsiä vintage-vaatteita", hän kertoo.

Pixie myöntää, ettei hänen elämänsä ole niin täynnä glamouria, kuin miltä vaikuttaa. "Rakastan sitä, että minut meikataan. Mutta ei se ole aina niin hienoa. Valmistauduin Europe Music Awardseihin lentokoneessa! Meidän piti pestä hiuksemme pienessä vessassa. En usko, että lentohenkilökunta oli mielissään", tähti nauraa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.