Mainos

Pitkäaikainen unelma toteutui: Pariskunta meni naimisiin maailman korkeimmalla vuorella

Kalifornialaispariskunnan hääpäivä vaati tuhansia askeleita, kipua ja kylmyyttä. Kaikki tämä oli kuitenkin enemmän kuin vaivan arvoista. 

Jokainen hääpari haluaa tehdä hääpäivästään ikimuistoisen, mutta eräs pariskunta meni astetta pidemmälle tämän tavoitteen kanssa. Ashley Schmieder, 32, ja James Sissom, 35, matkustivat tuhansia kilometrejä ja viettivät päiviä vaeltaen läpi lumisen reitin mennäkseen naimisiin maailman korkeimmalla vuorella, Mount Everestillä.

He sanoivat toisilleen tahdon 5,5 kilometrin korkeudessa, Mount Everestin perusleirissä hääpukuihin pukeutuneina. Juhlakengät oli kuitenkin jätetty kotiin. 

Vuoret loivat täydellisen kontrastin

Tämä erikoinen idea ei ollut hetken päähänpisto, vaan pariskunta oli suunnitellut ja valmistautunut reissuun vuoden ajan. He olivat harjoitelleet kulkemista vaikeassa maastossa ja totutelleet jäätävään ilmastoon. He tiedostivat, mitä tämän hullulta kuulostavan idean toteuttaminen oikein vaatisi.

Vaikka molemmat heistä rakastivat ulkoilmaa ja retkeilyä, he tiesivät reissusta tulevan fyysisesti ja henkisesti rankinta, mitä kumpikaan heistä oli koskaan tehnyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Pitkän mietinnän jälkeen päätimme, että perinteiset häät eivät ole meitä varten. Niin paljon kuin olisimmekin halunneet jakaa tämän erityisen päivän perheemme ja ystäviemme kanssa, me molemmat allekirjoitimme idean tälle uskomattomalle matkalle karkaamisesta, Ashley kertoo.

Jotta päivästä jäisi kuitenkin mahdollisimman paljon muistoja, pariskunta pyysi matkaansa mukaan valokuvaajan, joka dokumentoi pariskunnan koko reissun uskomattomiin kuviin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvaaja kertoo halunneensa tallentaa kuviin koko matkan; niin kivun, ilon, väsymyksen, vaikeudet kuin rakkaudenkin. Enemmän kuin mitään, hän halusi kuitenkin vangita majesteettisten vuorien ja pienen, hauraan kahden ihmisen välisen rakkauden välisen kontrastin. Tässä hän onnistui enemmän kuin hyvin.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pariskunta sai juuri sellaiset häät kuin he halusivat, eivätkä voisi olla enää onnellisempia.

Lähde: TheDailyMail 

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.