Mainos

Pitkä nainen, lyhyt mies - kuka pituuserosta kärsii?

Punaisilla matoilla nähdään välillä pariskuntia, joiden pituusero on tavanomaisesta poikkeava. Pitkä nainen ja lyhyt mies herättää paljon keskustelua. Onko pituusero ongelma pariskunnille?

Wireimages/AOP

Kuva: Getty Images, Kevork Djansezian

Muusikko Jamie Cullum on naimisissa entisen mallin Sophie Dahlin kanssa. Tammikuussa avioituneella pariskunnalla on pituuseroa 17 senttiä. 180 cm pitkä Dahl ja 163 cm pitkä Cullum eivät pidä pituuseroaan ongelmana. Cullum on kuitenkin pahastunut siitä, miksi lehdistö jaksaa muistuttaa asiasta.

Nicole Kidmanille ei ole koskaan ollut ongelma seurustella lyhyempien miesten kanssa. Näyttelijä oli monta vuotta naimisissa lyhyenlännän Tom Cruisen kanssa ja nykyinen kumppani Keith Urban on hänkin naistaan lyhyempi - ainakin kun Kidmanilla on korkokengät jalassa.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

Tom Cruise näyttää mieltyneen pitkiin naisiin, sillä nykyinen Katie Holmes on Nicole Kidmanin lailla miestään reilusti pidempi. Nicolas Sarkozylla on sen sijaan huhuttu olevan ongelmia sopeutua Carla Brunin pituuteen, sillä Bruni on valinnut moniin edustustilaisuuksiin matalapohjaiset kengät. Valinta ei ole aina sopinut muuhun vaatetukseen.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

Mick Jagger on 178 cm pitkä ja hänen vaimonsa 183 cm. Stylisti ja malli L'wren Scottilla ja Jaggerilla on myös paljon ikäeroa - 23 vuotta. Pariskunta on tapaillut jo vuosia ja jopa kihloista on huhuttu.

Näyttelijä Leslie Bibb ei pelkää käyttää korkokenkiä, vaikka poikaystävä Sam Rockwell näyttää pikkuruiselta hänen rinnallaan. Pariskunta esiintyy yhdessä Iron Man 2 -elokuvassa.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.