Mainos

Pistoriuksen isä puolustaa poikaansa – ”ampui vaistomaisesti”

Oscar Pistoriuksen isä on astunut puolustamaan poikaansa, kirjoittaa brittilehti The Telegraph. Henke Pistorius on vakuuttunut, ettei murhasta syytetty maailman tunnetuimman paralympiaurheilija ampunut tyttöystäväänsä Reeva Steenkampia tahallaan.

Henke Pistorius sanoo, että hänellä ei ole epäilyksen häivääkään siitä, etteikö hänen poikansa olisi toiminut murtautujan pelossa.

– Kun olet urheilija, toimit vielä enemmän vaistosi varassa. Se on vaistoa – asioita tapahtuu ja se on mitä urheilija tekee.

Henke Pistorius myöntää lehdelle, ettei ole kysynyt pojaltaan, mitä kohtalokkaana yönä tarkalleen tapahtui.

– Hän saa kokea tarpeeksi sitä. Asianajajat tulevat kysymään häneltä asiasta uudelleen ja uudelleen.

Käsiase sängyn vieressä, konepistooli ikkunalaudalla

Isän lausunnot seurasivat Pistoriuksen perheen yhteistä tiedotetta, jossa 26-vuotiaan Pistoriuksen kerrottiin olevan turtana sokista ja murheesta. Perheen mukaan poliisin keräämät todisteet tulevat kumoamaan kaikki viitteet harkitusta murhasta.

Tottunut aseidenkäsittelijä Oscar Pistorius kasvoi isänsä mukaan metsästäjäperheessä. Pistoriuksen kerrotaan nukkuneen kahden aseen kanssa: käsiase sängyn vieressä ja konepistooli ikkunalaudalla.

Pistoriuksen tyttöystävä Reeva Steenkampiin osui tiettävästi neljä laukausta kohtalokkaana yönä. Etelä-Afrikan mediassa levisi tänään väite, jonka mukaan Steenkampia oli saatettu pahoinpidellä krikettimailalla.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.