”Pissaa, likaa ja ankeutta” – tv-juontaja lyttää helsinkiläisen lähiön

Tyylivarkaiden juontaja Noora Shingler on onnellinen siitä, että helsinkiläinen Malmin asema on yhtenä kilpailukohteena World Design Capital Helsinki 2012 –ohjelmassa.

Noora – Tyylivaras vapaalla –videoblogissa ruoditaan tällä kertaa helsinkiläisen lähiön, Malmin, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Tv-juontaja Noora Shingler asuu perheineen Malmilla, ja hän on erittäin onnellinen siitä, että ankealle asemanseudulle on toiveissa saada kohennusta.

”Betonia, harmautta, likaisia ja ruttuisia lehtiä nurkissa, pissaa, likaa ja ankeutta. Onhan edellä mainittuja asioita muuallakin Helsingissä, mutta ei se tee silti asioista kivoja omilla kotinurkilla. Kaiken edellä mainitun kestäisi paljon helpommin jos miljöö olisi kaunis, mutta kun estetiikkaa ei ole mailla halmeilla, ei ihminen voi kuin koittaa rämpiä aseman läpi nopeasti, laput silmillä.

Ja onhan Malmin maine on myös omaa luokkaansa. Oli kiva muuttaa perheen kanssa paikkaan, jota kutsutaan “paloittelu-Malmiksi”.

Malmin ankeuteen on kuitenkin tulossa pieni pilkahdus valoa! Ankea aseman seutu on kohteena kansainvälisessä ”The Bullhorn” -suunnittelukilpailussa. Arkkitehdit on kutsuttu “parantamaan urbaanien liikkujien elinympäristöä”. Malmin asema on yksi Helsingin suurimmista joukkoliikenteen keskuksista. Kilpailu on osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa.”

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja