Pirkka-Pekka Peteliuksen paljastus: Sain tappouhkauksia

Suomen tunnetuin hauskuuttaja vieraili aamulla Huomenta Suomessa yhdessä Pedro Hietasen kanssa.

Pirkka-Pekka Peteliuksen maine suomalaisten hauskuuttajana on vertaansa vailla. Uran huippuhetkiin kuuluu suosittu Velipuolikuu-sketsisarja, joka hauskuuttaa nuorempia sukupolvia edelleen kulttimaineellaan.

Kun Velipuolikuuta 1980-luvulla esitettiin ensimmäisiä kertoja suomalaisille, ei suosio ollutkaan alusta alkaen itsestäänselvyys. Petelius paljasti Huomenta Suomen haastattelussa saaneensa ihmisiltä jopa tappouhkauksia, koska uusi sketsisarja ei miellyttänytkään katsojia.

– Kuusi jaksoa meni, kun sitä vaan haukuttiin. Mä sain jopa tappouhkauksia äijiltä, että mitä tämä on. Mutta sitten se löysi sen oman porukkansa ja sitten se oli ihan hulvatonta. Ja se oli yllätys, että miten se käännös voi olla tällainen, Petelius päivitteli haastattelussa.

Velipuolikuu nosti Peteliuksen suomalaiskoomikoiden kärkikastiin ja sketsisarjan jälkeen Peteliukselta tuli lisää hulvattomia sarjoja, kuten Pulttibois, Herra 47 ja Akkaa päälle.

Petelius vieraili karkauspäivänä Huomenta Suomessa Pedro Hietasen kanssa kertomassa uusista työkuvioista. Kaksikon hulvattomat radiosketsit on saatettu levylle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat