Mainos

Pirkanmaalle valokuvauksen läänintaiteilija

Pirkanmaan taidetoimikunta on valinnut uudeksi läänintaiteilijaksi Harri Laakson Helsingistä. Laakso on valokuvaaja ja taiteen maisteri. Laakson on määrä aloittaa työnsä syyskuun alussa.

Pirkanmaalle valokuvauksen läänintaiteilija.

Valokuvataiteeseen ja visuaaliseen kulttuuriin painottuva läänintaiteilijan toimi on kolmivuotinen. Harri Laakso, 36, valmistui Taideteollisen korkeakoulun valokuvataiteen osastolta vuonna 1996. Tällä hetkellä hän toimii tutkijana Foto Fennica Futura -tutkimusohjelmassa ja viimeistelee väitöskirjaansa.

Uutta läänintaiteilijan tehtävää haki 22 henkilöä. Taidetoimikunta luonnehtii joukkoa korkeatasoiseksi. Tällä hetkellä Pirkanmaan taidetoimikunnan palkkalistoilla on yksi läänintaiteilija. Runoilija Niina Hakalahti jatkaa kirjallisuuden läänintaiteilijan tehtävässään heinäkuun 2002 loppuun.

Läänintaiteilijan tehtävänä on kehittää oman taiteenalansa toimintaa alueellaan. Työhön voi kuulua esim. koulutuksen järjestämistä, yhteistyöhankkeita, tiedotus- ja valistustoimintaa sekä taiteenalan harrastajien ohjausta.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.