Mainos

Pirkanmaalla ahdisteltu pikkutyttöjä - poliisi pyytää soittoja, ei Facebook-päivityksiä

Poliisi tutkii useita pikkutyttöjen ahdisteluja Pirkanmaalla ja pyytää yleisöltä havaintoja tummasta autosta sekä ulkomaalaistaustaisesta miehestä että parrakkaasta miehestä. Poliisi muistuttaa, että ahdisteluista pitää soittaa poliisille eikä päivittää Facebookiin. 

Vapun aatonaatosta lähtien ulkomaalaistaustainen mies on seurannut tyttöjä Pirkkalassa, Vesilahdella ja Tampereella. Asioita tutkitaan tässä vaiheessa nimikkeellä "lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tarkoituksiin".

Lisäksi poliisi on tänään saanut tiedon, että vapun aatonaattona myös Vesilahdella oli häiritty tyttöä. Iltapäivällä koulusta kotiin matkalla olleen 12-vuotiaan tytön viereen oli pysähtynyt auto ja mies oli pyytänyt tyttöä autoonsa. Tyttö oli paennut paikalta.

Tytön kertoman mukaan auto oli tummanvihreä, vanha henkilöauto, joka oli sisältä "sekainen". Auto on mitä ilmeisimmin sedan-mallinen.

Kuljettaja oli tummatukkainen, ulkomaalaistaustainen mies, joka oli puhunut suomea murtaen. Yhdessä aikaisemmassa tapauksessa miehen iäksi on arvioitu 30-40 vuotta.

Kun tätä asiaa tutkittiin, selvisi että myös Tampereen Kalkussa 6.5. aamulla vanhempi parrakas mies oli lähtenyt seuraamaan 9-vuotiasta tyttöä.

Tyttö oli päässyt pakenemaan kotitaloonsa, mutta mies oli seurannut häntä pihalle saakka tummalla autolla. Tällä hetkellä poliisilla on tieto siis  viidestä tapahtumasta.

Poliisi pyytää havaintoja sekä miehestä että autosta. Ajan voittamiseksi poliisi pyytää, että Facebook-keskusteluissa mahdollisesti esiin tuotuja tietoja ilmoitettaisiin suoraan poliisille. Poliisilla ei ole mahdollisuuksia Facebook-keskustelujen seurantaan.

Havainnot voi soittaa numeroon 0295415051 tai tuoreista havainnoista suoraan lähimmälle poliisille taikka numeroon 112.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.