Mainos

Pirkan päätoimittajaksi Kari Silvola

Pirkan päätoimittajana aloittaa ensi vuonna nykyisin Plaza Koti -lehden päätoimittajana tunnettu Kari Silvola. Myös muu toimituskunta uudistuneeseen Pirkka-lehteen aiotaan valita syksyn kuluessa.

K-ryhmän asiakaslehden päätoimittajaksi on nimitetty ensi vuoden alusta alkaen Kari Silvola. Hän toimii tätä nykyä Plaza Koti -lehden päätoimittajana.

Suomen suurin yleisaikakauslehti Pirkka nousi otsikoihin kesällä, kun lehden teon ilmoitettiin siirtyvän vuoden alussa Yhtyneiden Kuvalehtien omistamalta Kynämieheltä A-lehtiin kuuluvalle Markkinointiviestintä Dialogille. Kynämiehen luotsaamaa Pirkkaa on toimittamassa 16 ihmistä, joista kymmenkunta kuuluu toimitukselliseen henkilökuntaan. Dialogin toimitusjohtaja Antti Eränne ei vielä osaa tarkalleen sanoa, miten suuri Pirkan uudesta toimituksesta tulee, mutta ilmeisesti se saattaa hieman pienentyä nykyisestä.

- Vielä ei ole valittu yhtään henkilöä, ja määrä riippuu myös kandidaattien kyvyistä ja suuntautumisesta. Työntekijät tulevat vakituiseen työsuhteeseen, eli Pirkan ympärille muodostetaan toimitus, hän totesi.

Eränne toivoo, että ainakin Pirkan toimituksen tärkeimmät henkilöt saataisiin valittua mahdollisimman pian. Muutkin valinnat tehdään syksyn aikana. Päätoimittajaksi nimitetty Kari Silvola aloittaa työt jo 1. lokakuuta.

- Pirkalle haetaan aivan uudenlaista linjaa. Siitä tulee selkeästi ilmavampi ja modernimpi lehti. Ja nyt tietenkin päätoimittajakin tulee ilmaisemaan siihen omat ajatuksensa, Eränne kertoo.

Uudistuksista huolimatta toimitusjohtaja Eränne lupaa, että Pirkan lukijakuntaa ei unohdeta.

- Koska Pirkka on kaikkien suomalaisten lehti, niin uudistuskin täytyy tehdä pieteetillä ja lukijakuntaa kunnioittaen, hän sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.