Piritta ja Niklas Hagman myivät kotinsa – mies hoitaa muuton

Hagmanit ovat myyneet vanhan Espoon-kotinsa. 

Jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa naimisissa oleva Piritta Hagman lisäsi torstai-iltana Instagram-tililleen hauskan kuvan, jonka Niklas oli hänelle lähettänyt.

Kuvassa komeilee kymmeniä pareja korkokenkiä kaikkiaan kolmessa pitkässä rivissä. Kenkien takana kohoavat niille tarkoitetut kenkälaatikot.

– Aviomies lähetti kuvan muuttolaatikoiden keskeltä ja informoi minua, että siellä on kuulemma liikaa kenkiä. En ymmärrä mistä se puhuu. #confused #woman #problems #hesaidihavetoomanyshoes #shoegram #picoftheday #pöh, Piritta kirjoittaa ironisesti kuvatekstiin.

Piritta Hagman vahvistaa MTV.fille, että pakkaaminen muuttoa varten on käynnissä. 

– Kyllä me taas kerran muutetaan, mutta ei meillä mitään dramaattista oikeaa muutosta ole tulossa asumisjärjestelyihin. Myimme vain vihdoinkin vanhan Espoon-kotimme, Piritta kertoo. 

Niklaksen lähettämä kuva pakkausrumban keskeltä on otettu eilen.

– Nikke on ollut päävastuussa muuttohommista, kun siellä päässä asusteleekin. Ja tietenkin herra pääsi kuittailemaan muutamasta kenkäparistani.

Pirittan ja Niklaksen perheeseen kuuluu kolme lasta. Niklas Hagman pelaa KHL-seura Jokereissa ja asuu Espoossa, joten Piritta pyörittää tällä hetkellä perhearkea yksin Porissa.

Lue myös:

    Uusimmat