Piritta Hagmanilta koskettava muistokirjoitus edesmenneelle Matti Hagmanille

Helsingin IFK:n kiekkolegenda Matti Hagman menehtyi viime viikolla.

Piritta Hagman julkaisi myöhään sunnuntai-iltana koskettavan kirjoituksen edesmenneelle appiukolleen Matti Hagmanille.

Hagman julkaisi Instagramissa kuvan kynttilämerestä, jonka Matti Hagmanin fanit ovat kooneet Helsingin jäähallin edustalle.

– En koskaan itse tuntenut sitä maagista pelinrakentajaa ja IFK legendaa, josta olen kuullut niin monen monta tarinaa. Sen sijaan minä tunsin vilkkusilmäisen ja lempeän miehen, jonka syliin nukahdin juuri tavattuamme, ensimmäisellä yhteisellä lennollamme ja joka hellämielisesti ei viitsinyt herättää minua, vaan päätti sen sijaan kokeilla miehisen virtsanpidätyskykynsä kestävyyttä. Todella... todella pitkään, Piritta Hagman kirjoittaa.  

– Tunsin miehen, joka kuullessaan ensimmäisen lapsenlapsensa syntyneen – missäpä muualla kuin IFK:n pelissä – kävi pyyhkimässä reippaasti kostuneet silmäkulmansa miestenvessassa. Miehen, joka viimeksi käydessämme pyysi tuomaan molemmat koirammekin rapsutettavaksi, koska ei ollut nähnyt niitä pitkään aikaan. Sellaista miestä minä sain kunnian kutsua appiukokseni ja olen siitä syvästi kiitollinen. Lepää rauhassa, appiukko.

Matti Hagman menehtyi viime viikolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Hän oli kuollessaan 61-vuotias. Hänen poikansa Niklas Hagman ja Piritta aivoituivat kesällä 2006.

Lue myös:

    Uusimmat