Mainos

Piristä kylpyhuonettasi syksyn uutuuksilla

Laattapisteen tämän syksyn uutuusvalikoimassa on upeita uusia laattakokoja, käsin kosketeltavan struktuurisia pintoja sekä värimaailmaltaan monipuolisia ja trendikkäitä sävyjä.

Seinälaatoista kookkaimpia uutuuksia ovat 33 x 100 cm:n kokoiset, näyttävät ja hyvin kapealla saumauksella kiinnitettävät kaakelit. Suurten kokojen rinnalle on saatu entistäkin pienempiä "mini mosaiikkeja", joiden väriskaala ulottuu aina hillityn valkoisesta kirkkaan punaiseen.

Uutuuslaattojen vetovoimaa lisää niiden runsaat yhdistelymahdollisuudet, sillä erityisesti Venis- ja Porcelanosa –sarjojen sisältä löytyy valtava määrä keskenään yhteensopivia tuotteita. Yhdistelemällä erilaisia pintoja, sävyjä tai kuvioita, voidaan laatoitettavista pinnoista luoda entistäkin yksilöllisempiä sekä kunkin sisustukseen sopivia kokonaisuuksia.

Ylellinen, helmiäisen hohtoinen Nacare-laattasarja koostuu kahdesta hillityn tyylikkäästä, vaaleasta kaakelista, joiden pinnassa on mosaiikkimainen kuviointi. Pohjalaatan lisäksi on saatavana koristelaatta, jonka pinnassa on hento ornamenttikuvio. Koristelaattaa voidaan käyttää joko yhdistettynä peruslaattaan tai sillä voidaan luoda näyttäviä, kokonaisia seinäpintoja, jolloin kaunis kuvio pääsee todella oikeuksiinsa.

Venis-sarja on laaja kokoelma erikokoisia ja pinnoiltaan sekä sävyiltään toinen toistaan viehättävämpiä seinälaattoja, joiden etuna on yhdisteltävyys. Kaikki koot sekä muodot sopivat käytettäviksi samassa tilassa ja samassa pinnassa.

Suurikokoinen Seul-seinälaattasarja pitää sisällään kahdeksan eri tuotetta mustan ja valkoisen sävyissä. London-kuviolaattojen pinnassa on voimakas aaltomainen struktuuri, joka suurena pintana tekee seinästä todella näyttävän sekä kolmiulotteisen. Qatar-laattoja voisi luonnehtia sanalla elegantti kun taas London –laattoja kuvaa enemmänkin termi efektiivinen. Kolmas pintakuviovaihtoehto löytyy Moscu –kuviolaatoista, jotka niin ikään toistavat aaltomaista pintastruktuuria mutta nyt kuvio on muodostettu enemmänkin syvyyssuunnassa, ikään kuin satulavyö –ajatuksella.

Porcelanosa-laattasarjaan on tullut kolme mielenkiintoista valemosaiikkiuutuutta, jotka poikkeavat toisistaan mosaiikkipalojen muotokielessä: pyöreämuotoinen Firenze, epäsymmetrisen kulmikas Trento sekä soikeamuotoinen Venecia. Kaikkia näitä on saatavana useissa eri väreissä ja ne ovat keskenään yhdisteltävissä.

Marmol-sarjan laattojen marmorikuvioitua pintaa ei juurikaan erota aidosta marmorikivipinnasta, sillä kukin laatta on kuvion suhteen yksilö. Kuviointi on kehitetty aitojen marmorikivien pintaa tutkimalla ja lopputulos on moitteeton.

Workshop-laatoissa on vaikuttava kivimäinen, aavistuksen hohtava pinta. Laatat sopivat erityisen hyvin esimerkiksi oleskelutilojen lattia- tai seinäpintoihin luoden tilaan modernia sekä voimakkaan minimalistista tuntua. Tuotteet sopivat myös ulkokäyttöön, esimerkiksi terassien ja patioiden pintamateriaaliksi.

Millenium-laatassa on upea metallin hohtoinen musta pinta, jolla saadaan aikaan näyttävää ylellisyyttä. Lodge-sarjan laatoissa on puolestaan lasittamaton kivimäisen karhea pinta. Sarjan laattoja saa kolmessa eri sävyssä: tumman harmaa, vaalean harmaa ja musta. Karheutensa puolesta Lodge-laatat sopivat myös tiloihin, joissa kaivataan liukastumisen estoa, kuten julkiset tilat sekä pihat ja patiot. Sekä Millenium- että Lodge-laatat soveltuvat ulkokäyttöön.

Upeiden, modernien uutuuslaattojen rinnalle on saatu myös perinteisempää sisustamista arvostaville asiakkaille näyttävä uutuustuote. Avila-sarjan laatat henkivät eteläeurooppalaisuutta: aidosti vanhan näköistä rustiikkia sekä ylellisiä ornamenttikuvioita. Sekä pohja- että kuviolaatan reunoja koristava puukuvioitu valelista tekee tuotteesta erityisen mielenkiintoisen uutuuden.

Florakids – lasten oma pesupaikka

Syksyn yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on Florakids – lasten tarpeisiin suunniteltu, toiminnallinen kylpyhuone kalustesarja. Sarjaan kuuluu pesuallas, seinä-wc, hyllyt sekä peilit, joita kaikkia saa valkoisen, vihreän ja punaisen raikkaissa väreissä. Florakids-sarjan leikkimieliset tuotteet on suunniteltu nimenomaan lapset huomioon ottaen.

Sarjan tuotteissa on huomioitu turvallisuustekijät sekä helppohoitoisuus yhdistettyinä pyöreisiin, kauniisiin muotoihin sekä iloisiin väreihin. Kiitos oikean mitoituksen, lapsi yltää vaivatta niin pesualtaan hanaan kuin wc-istuimellekin.

Myös kylpyhuonerakentamisen helppouteen sekä viimeistellymmän lopputuloksen saavuttamiseen on kiinnitetty uutuusvalikoimassa erityistä huomiota. Markkinoiden hiljaisin ja pienin Seinä-wc on paitsi tyylikäs myös siivoustyötä helpottava ratkaisu. Uusi, erittäin pienikokoinen seinän sisäinen huuhteluelementti mahdollistaa nyt seinä–wc:n asennuksen pieniinkin tiloihin tai paikkoihin, joissa halutaan säästää enemmän tilaa muille kalusteille. Mullistavaa on Missel wc:n nurkka-asennusmahdollisuus.

Uudet rakennuslevyjärjestelmät nopeuttavat ja helpottavat työnkulkua sekä mahdollistavat erilaisten sisustuksellisten muotojen, kuten kaarevien pintojen, luomisen kylpytiloihin - entistä helpommin ja kevyemmillä ratkaisuilla. Wedi Moltoromo -seinäkejärjestelmissä on useita valmiita ratkaisuja sekä suorien että kaarevien pintojen rakentamiseen märkätiloihin. Palojen liittäminen toisiinsa on helppoa, sillä elementtien päädyt ovat pontattuja.

Täysin uudenlainen Mapei Kerapoxy Design -saumausaine on erittäin luja, likaa hylkivä ja helppo asentaa. Tuotteeseen voidaan halutessa lisätä upeaa Mape Glitter -kimalletta!

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!


Tuotetiedustelut: Laattapiste Collection 09 878 031; www.laattapiste.fi

Kuvat: Laattapiste Collection

Artikkelin tarjoaa:Laattapiste

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.