Pin-up-kaunotar Bettina May ei ujostele mitään: Minä olen satumainen!

Pin-up-tähti Bettina May on huumaavan upea burleskitaiteilija, joka haluaa opettaa kanssasisarilleen vintagen saloja, burleskin kiusoittelevaisuutta sekä pin-up-lookin kulmakiviä.

Kanadalainen pin-up-tähti ja burleskitanssija Bettina May, 33, aloitti viettelevän uransa burleskin maailmassa vuonna 2003. Viettelevistä tanssiliikkeistään ja vähenevistä vaatteistaan tunnettu tähti ei ujostele mitään: ei edes poseeraamista ilman rihman kiertämää.

– Pin-up-tyylin salaisuudet ovat auttaneet minua tuntemaan itseni burleskitaiteilijana ja omana itsenäni satumaiseksi ja lisänneet itseluottamustani, Bettina May kuvailee omilla nettisivuillaan.

Bettina May toimii myös valokuvaajana sekä pin-up-muodonmuutosten tekijänä: hän opettaa naisia pukeutumaan, tekemään kampauksia, eläytymään ja meikkaamaan seksikkäiden pin-up-mallien elkein. Kurvikaunottareksi kehaistu nainen on viehkoutunut etenkin 1940- ja 1950-luvun muodista.

Vastikään pysyvän oleskeluluvan Yhdysvaltoihin poikkeuksellisilla perusteilla saanut taiteilija vetosi siihen, että hänen työnsä on oma taiteenlajinsa ja että hän lukeutuu maailman parhaimpiin pin-up-malleihin ja burleskiartisteihin.

– Minun täytyi todistaa, ettei maailmassa ole ketään muuta kaltaistani, May kuvailee.

Mitä mieltä sinä olet pin-up-tyylistä? Kommentoi!


Lue myös:AVA

Lähteet: Splash, Modelmayhem.com, Bettinamayburlesque.wordpress.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja