Mainos

Pillastuneen stuertin Facebook-sivut täyttyvät faneista

Tökerösti käyttäytyneelle matkustajalle pillastunut amerikkalaisstuertti on noussut tähdeksi yhteisöpalvelusivusto Facebookissa. Stuertin tueksi on noussut jo useita fanisivustoja, joilla on kymmeniätuhansia faneja.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun törkeästi käyttäytyvä lentokoneen matkustaja oli kolhaissut stuertti Steven Slaterin päätä laukulla eikä suostunut pyytämään anteeksi.Välikohtauksesta pillastunut Slater päätti lopettaa työnsä tyylillä. Metro.co.uk -sivusto kertoo Slaterin kuuluttaneen koneen sisäpuhelimen kautta seuraavanlaisesti:

- Tämä on sille matkustajalle, joka haukkui minua k***pääksi, haista p****. Olen ollut tällä alalla 28 vuotta. Minulle riittää.

Tämän jälkeen Slater otti käteensä oluen, riisui työkravattinsa, avasi hätäuloskäytävän liukureineen ja häipyi koneesta New Yorkin JFK:n lentokentälle.

Se oli sellainen poistuminen, mitä JetBlue Airwaysin koneessa Pittsburghista New Yorkiin matkalla olleet matkustajat tuskin tulevat unohtamaan.

- Jos vain kaikki voisimme lopettaa työmme niin mahtavasti, mutta emme joutuisi samalla pidätetyksi, totesi eräs matkustaja myöhemmin.

Slater kuitenkin pidätettiin kotoaan muutamia tunteja tapahtuman jälkeen. 39-vuotiasta Slateria syytetään mm. ilkivallasta ja muiden ihmisten vaarantamisesta. Häntä odottivat lukuisat kamerat ja kysymykset hänen päästyä vapaaksi 2 500 dollarin takuita vastaan.

Kymmeniätuhansia Facebook-faneja

Suosituimmassa Facebookiin perustetussa Steven Slater fanisivustossa on jo yli 173 000 kannattajaa.

Muita suosittuja Slater-aiheisia Facebook sivuja ovat mm. Free Steven Slater (33 000 fania), Steven Slater (11 600 fania) ja I Support Steven Slater (5000 fania).

Facebookiin on myös perustettu sivusto, jossa kerätään rahalahjoituksia Slaterin oikeudenkäyntikulujen maksamiseksi. Slaterin tempaus on innostanut myös kuvan muokkaajia. Voit katsoa Slaterista huumorimielessä tehtyjä kuvia ja animaatioita esimerkiksi täältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.