Pilasivatko sateet mökkiloman? Tänne pääsee vielä äkkilähdöillä

Suomalaisten lomasäät viilenivät viikonloppuna. Jos mökkeily sateessa ei innosta, äkkilähtöjä saa tällä ja ensi viikolla muun muassa Kreikkaan, Turkkiin ja Bulgariaan.

Lomalle.com -sivuston mukaan edullisia äkkilähtöjä saa ainakin Bulgarian Sunny Beachille. Lauantain lähtö kustantaa 300 euroa.

Aurinkomatkoilla pääsee tekemään äkkilähtöjä ainakin Alanyaan Turkkiin ja Italian Pesaroon.

– Lauantaina pääsee Palma de Mallorcalle kahdeksi viikoksi. Viikon matkoja löytyy vasta ensi viikolla, kertoo hinnoittelija Timo Paulamäki Aurinkomatkoilta.

Turkkiin 300 eurolla

Ensi viikolla hajapaikkoja löytyy myös Turkin Alanyaan ja Marmrikseen sekä Kreikan saarille Kreetalle, Rodokselle ja Kossille. Viime hetken paikkoja saa Paulamäen mukaan pääasiassa neljälläsadalla eurolla.

– Turkin Alanyaan pääsee edullisimmillaan reilulla 300 eurolla.

Myös Finnmatkojen viestintäpäällikkö Kaisa Mäki-Kullas kertoo, että aivan lähipäivien matkat on vähissä. Finnmatkojen nettisivujen mukaan huomenna ja ylihuomenna pääsee kuitenkin Rodokselle ja Kreetalle. Perjantaina pääsee Mallorcalle ja Kyprokselle.

– Ensi viikon puolella tiistaina pääsee vielä Portugaliin Algarveen.

Kaupunkilomien äkkilähtöjä Roomaan ja Pariisiin

Jos kaupunkilomat kiinnostavat, eBookers.fi-nettisivujen mukaan halvalla pääsee esimerkiksi Riikaan ja Tukholmaan. Riikassa lennon ja hotellin pariksi päiväksi saa 168 eurolla, Tukholmassa taas 227 eurolla.

Roomasta kahden vuorokauden lento- ja hotellipaketin saa 356 eurolla, Pariisista taas 422 eurolla.

Jos tahtoo varata pelkät lennot, Blue1:n äkkilähtöjä Osloon ja Tukholmaan löytyy reilulla viidelläkympillä. Amsterdamiin pääsee 73 eurolla.

Lue myös:

    Uusimmat