Mainos

Pikkuvauva kuoli lentokentällä – onnettomuuden syy yhä epäselvä

Espanjassa Alicantessa lentokentällä pikkuvauvan kuoleman aiheuttaneen onnettomuuden syy on edelleen epäselvä, kertoo CNN.

Viisikuukautinen poikavauva sai surmansa matkatavarahihnalla sattuneessa onnettomuudessa. Turma sattui keskiviikon ja torstain välisenä yönä Alicanten Elchessä sijaitsevalla El Altetin lentokentällä.

Vauvan äiti oli laskenut lapsen erikoismatkatavaroille tarkoitetulle hihnalle. Hihna oli ollut pysähdyksissä, mutta oli yllättäen käynnistynyt. Vauva oli tempautunut hihnan mukaan ja ajautunut laukkujen pysäyttämiseen tarkoitettujen rullien sekaan. Poikavauva loukkaantui onnettomuudessa kohtalokkaasti päästään. Pelastusyrityksistä huolimatta vauva menehtyi lentokentällä.

Vauvan äiti on kotoisin Yhdysvalloista ja isä Kanadasta. Perheeseen kuuluu myös toinen pikkulapsi, joka matkusti äidin mukana. Perheen isä oli ollut odottamassa vaimoaan ja lapsia Alicanten lentokentällä, eikä ollut matkatavarahihnalla onnettomuuden sattuessa.

Onnettomuushihna on tarkoitettu erikoismatkatavaroiden, kuten ylisuurien matkalaukkujen, lastenvaunujen tai urheiluvälineiden noutoa varten. Hihna liikkuu vain yhteen suuntaan.

Espanjan poliisi epäili onnettomuuden jälkeen, että vauvan paino oli saattanut käynnistää matkatavarahihnan. Lentokentän edustajien mukaan hihna ei kuitenkaan käynnisty automaattisesti, vaan käynnistetään ainoastaan silloin kun sillä ollaan lähettämässä erikoismatkatavaroita noudettavaksi.

– En tiedä mitä on tapahtunut. Poliisi määrittää sen tutkimuksen jälkeen, lentokentän edustaja totesi

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.