Mainos

Pikkutyttö möläytti tädilleen nolon asian – sai tämän lopettamaan tupakoinnin

Perheeltään salaa tupakoinut nainen joutui noloon tilanteeseen, kun pikkutyttö paljasti hänen pahan tapansa kesken perhejuhlien.

Rafika Sarraf kertoo Quora.com-sivustolla, että vielä muutama vuosi sitten hän poltti säännöllisesti tupakkaa aina lounaan ja illallisen jälkeen. Veljensä luona vieraillessaan hän tupakoi salaa piilossa veljentyttönsä katseilta. Salailu ei kuitenkaan onnistunut odotetulla tavalla. 

– Kerran kun olin hiippaillut parvekkeelle nauttimaan tupakastani, hän oli seurannut minua ja katsellut minun tupakanpolttoani parvekkeen oven takaa.

Sarraf kertoo, että kovinkaan moni perheenjäsen ei tiedä hänen pahasta tavastaan, sillä tupakanpoltto on hänen perheessään todella häpeällinen asia.

Muutaman kuukauden kuluttua nainen joutuikin kiusalliseen tilanteeseen pikkutytön tuodessa ilmi näyn, jonka hän oli nähnyt parvekkeella.

Tytön sanat herättivät kiinnostusta myös juhlavieraiden keskuudessa 

Kesken suurten perhehäiden tyttö katsoi Sarrafia silmiin ja lausui kovaan ääneen mieleen painuneet sanat.

– Rakastan sinua, täti. Haluan sinun tietävän, että sinun ei tulisi polttaa, koska se saa sinut vanhenemaan ja kuolemaan nopeammin. Lisäksi piilottelet parvekkeella ja luulet, että en näe sinua. Ilmiselvästi tiedät sen olevan väärin, koska piilottelet sitä!

Täti kertoo, ettei pystynyt sanomaan sanaakaan. Kaikki juhlavieraat kääntyivät katsomaan naista, jonka kasvot olivat muuttuneet punaiseksi häpeästä. Tupakoinnista tietämätön Sarrafin äiti kertoi pikkutytölle, ettei hänen tätinsä polttanut.

– Miksi yrität saada minut valehtelemaan, se on pahempaa kuin tupakoiminen, tyttö vastasi.

Kaikki juhlavieraat purskahtivat nauramaan tytön nerokkaalle vastaukselle. Täti kertoo, että hän ei ole polttanut lainkaan tämän tapahtuman jälkeen.

Vaikka totuuden kuuleminen voi kirpaista, useimmiten läheiset kertovat asioita siitä syystä, että he rakastavat sinua ja haluavat sinun parastasi. Kun näin tapahtuu, heitä kannattaa kuunnella.

Lasten suusta kuulee totuuden. Katso videolta lasten paljastukset siitä, mitä isät osaavat. 


Lähde: Lifehack   

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.