Mainos

Pikkutyttö lennähti ulos kolariautosta: "Äärimmäisen onnekas" pelastuminen

Australiassa 6-vuotias pikkutyttö selvisi kuin ihmeen kaupalla kolarista, joka lennätti tytön noin kymmenen metriä ulos autosta.

Onnettomuus sattui Sydneyn pohjoispuolella sijaitsevalla moottoritiellä, kertoo Sydney Morning Herald. Kolarissa oli osallisena kaksi puoliperävaunua ja henkilöauto.

Pikkutyttö oli matkustajana henkilöauton takapenkillä.

– Hän on äärimmäisen onnekas selviytyessään autosta ulos lennähtämisestä moottoritiellä, lääkäri Geoff Tweeddale arvioi Sydney Morning Heraldin haastattelussa.

– On todella epätodennäköistä selvitä tällaisesta onnettomuudesta vain pienillä vammoilla.

Auton takaovi oli lennähtänyt auki kolarin seurauksena, jonka vuoksi tyttö lensi ulos autosta yhdessä lastenistuimen kera.

–Hän ei itse asiassa ollut vyötettynä lastenistuimeen. Jostain syystä hän kuitenkin lensi jonkin matkaa sen mukana, mutta sitten hän erkani tuolista ja päätyi tielle siitä erillään.

12 vuotta lääkärinä toiminut Tweeddale totesi, että esimerkiksi vastaavissa oloissa kolaroineet moottoripyöräilijät ovat yleensä saaneet huomattavasti rajumpia vammoja.

–Heillä on sentään nahkavaatteet yllä, jotka vähentävät naarmujen ja kulumien mahdollisuutta. Mutta tämä tyttö on heittänyt volttia ympäri tietä ja näyttää selvinneen pinnallisilla vammoilla.

Tyttö vietiin paikalta tarkkailtavaksi sairaalaan. Tytön äiti, joka ajoi autoa, sekä kyydissä ollut nelivuotias veli eivät tarvinneet sairaalahoitoa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.