Mainos

Pikkupojan suuretsinnät siirtyivät vesistöihin

Ristiinassa Etelä-Savossa etsitään yhä kateissa olevaa 2,5-vuotiasta poikaa. Etsintää on laajennettu sekä maastoon että vesialueille.

Tieto pojan katoamisesta tuli viranomaisille eilen klo 16. Poika katosi Louhiveden eteläpuolella Varkaantaipaleen kanavan lähellä mökin pihalta.

Maasto etsintäalueella on vaihtelevaa. Alueella on vesistöjä, peltoja, kallioita ja metsää. Poliisin mukaan alue on pikkupojalle tuttu.

Kadonnutta ovat etsineet viranomaisten ja paikallisten asukkaiden lisäksi useat kymmenet vapaaehtoisen pelastusryhmän jäsenet. Pitkin yötä kestäneissä etsinnöissä on ollut käytössä myös ilma-alus, puolustusvoimain virka-apuosasto ja kaksi koiraa. Rikoskomisario Vesa Väänänen Etelä-Savon poliisilaitokselta kertoo, että vapaaehtoisia löytyi helposti.

- Vapaaehtoisia on paikallisesta hirviseurasta ja kadonneen pojan naapurustosta. Emme ilmoitelleet kylällä etsinnöistä sen kummemmin, naapurit saivat tiedon asiasta paikan päällä.

Poliisin mukaan etsinnöissä mukana olevat koirat eivät ole saaneet pojasta vielä mitään vainua. Poliisi sanoo, että vainun puute voi johtua helteestä.

Kadonnut pikkupoika on vaaleahiuksinen. Katoamishetkellä hänellä oli päällään sininen t-paita ja vaippa.

Mahdollisista katoamiseen liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan välittömästi Etelä-Savon hätäkeskukseen numeroon 112.

Virka-aikana tietoja ottaa vastaan Etelä-Savon poliisilaitos palvelupäivystysnumerossa 071 87 55400.

(MTV3)

Olemme sulkeneet kommentointiosion asiattomien kirjoitusten vuoksi klo 12.10.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.