Mainos

Pikkulapsi selvisi ihmeen kaupalla Taiwanin lentoturmasta – isän aavistus pelasti

Taiwanin lentoturmasta on toistaiseksi löytynyt elossa vain 15 matkustajaa. Koneessa oli kaikkiaan 58 ihmistä. Selviytyneiden joukossa oli myös yksi pikkulapsi. Koko tämän perheen pelastumista voi pitää melkoisena ihmeenä.

Isä Lin Ming-wei perheineen oli matkalla lomalle TransAsian koneella, joka joutui tuhoisaan turmaan vain hetkiä koneen nousun jälkeen. 

Ennen koneen lähtöä perheen isä Lin oli kuullut äänen, joka oli tehnyt hänet levottomaksi. Lin kysyi tämän vuoksi koneen matkustamohenkilökunnalta, voisiko hän siirtyä perheineen koneen takaosaan, jossa oli tyhjä penkkirivi oikealla puolella.

Koneen syöksy jokeen sattui tästä vain minuutteja myöhemmin. Lin taisteli tietään ulos pahoin vaurioituneesta koneesta ja yritti samalla etsiä poikaansa vedestä.

Lin löysi pojan noin kolmen minuutin etsinnän jälkeen. Pojan huulet sinersivät, eikä sydän lyönyt. Isä ryhtyi elvyttämään poikaansa.

– Hän on ainoa lapseni. Minun oli ehdottomasti pelastettava hänen henkensä, Lin kertoi Liberty Times-lehden haastattelussa.

Linin poika selviytyi, kuten myös Linin vaimo. Kummatkin ovat sairaalahoidossa.

15 selviytyneestä Lin oli ainoa, joka ei tarvinnut minkäänlaista hoitoa turman jälkeen.

Tapauksesta kertoo CNN.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.