Pikku-Maddyn vanhemmat eivät luovuta

Vuosi sitten kadonneen brittiläisen pikkutytön Madeleine McCannin vanhemmat vakuuttivat tänään, että he eivät luovu tyttärensä etsimisestä. Pariskunta muun muassa vetosi jälleen ihmisiin uusien tietojen toivossa ja avasi uuden vihjepuhelimen.

Pikku-Maddyksi lehdistössä ristityn lapsen katoaminen on saanut aikaan ennenkokemattoman mediamyrskyn. Brittilehti Daily Telegraphin mukaan Madeleinen tapaus on "nykyhistorian eniten seurattu kadonnutta henkilöä koskeva juttu".

Madeleine, joka täyttäisi viisi vuotta runsaan viikon kuluttua, katosi vuosi sitten loma-asunnosta Praia da Luzissa Algarvessa Portugalissa. Tutkimusten kuluessa katoamisesta on epäilty myös Madeleinen vanhempia, Gerry ja Kate McCannia.

Portugalin poliisi tutkii edelleen tapausta. Epävirallisten tietojen mukaan se harkitsee kuitenkin tutkimusten lopettamista, koska uusia johtolankoja ei ole saatu aikoihin.

Brittiläinen Missing persons -järjestö muistutti tänään, että muutkin kadonneet ansaitsisivat lisää huomiota. Maddyn katoamisen jälkeen Britanniassa on kadonnut noin 210 000 ihmistä.

(MTV3-STT-DPA)

Lue myös:

    Uusimmat