Pikaisesti kihlautunut Elizabeth Hurley: Ei kiirettä naimisiin

Vasta eronnut ja pikatahtia kihlautunut näyttelijä Elizabeth Hurley ei aio kiiruhtaa naimisiin uuden miehensä kanssa. Kihloissa oleva pari aikoo nauttia nyt täysin rinnoin toisistaan ja perhe-elämästä.

Vastikään kihloihin mennyt näyttelijä Elizabeth Hurley ei aio kiirehtiä naimisiin. Tähti aikoo nauttia kihlauksesta puolisonsa Shane Warnen kanssa, Female First uutisoi.

Hurley erosi ensimmäisestä aviomiehestään, perijätär Arun Nayarista viime joulukuussa. Ero vahvistui lopullisesti vasta kesällä. Uusi kumppani löytyi nopeasti ja kihloihin Hurley meni entisen kriketin pelaaja Warnerin kanssa lokakuun alussa.

– Elämme erittäin jännittävää aikaa Shanen kanssa. Emme aio tehdä mitään välittömiä suunnitelmia naimisiin menosta, aiomme nauttia kihloissa olemisesta jonkin aikaa, Hurley kertoi You-lehdelle.

Hurleyllä on yksi lapsi, poika Damian, aiemmasta suhteesta Steve Bingin kanssa ja Warnerilla on kolme tytärtä ex-vaimo Simone Callahanin kanssa.

– Haluamme kummatkin viettää enemmän aikaa toistemme perheiden kanssa. Hänen lapsensa ovat todella kauniita, suloisia ja rakastettavia. He tulevat upeasti toimeen Damianin kanssa. Ainoana lapsena on hienoa, että hänellä on he, Hurley sanoo.

Hurleyllä ei ole mitään sitä vastaan, että talo täytyy välillä vieraista lapsista.

– Rakastan sitä, että talo on täynnä ihmisiä, Hurley sanoi.

Elämä hymyilee tällä hetkellä 46-vuotiaalle tähdelle. Uusi rakkaus pitää naisen hyväntuulisena.

– Nauramme paljon, mikä on hyvin tärkeää minulle. En pystyisi olemaan vakavana liian pitkään, Hurley sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja