Pikainen tyrmäysisku ratkaisi! Olli Määtän Pittsburgh Penguins teki kolme maalia alle viiteen minuuttiin

Olli Määttä oli jäällä kahden maalin aikaan, kun hänen joukkueensa Pittsburgh Penguins tyrmäsi Washington Capitalsin kolmannen erän alun kolmella pikamaalilla. Jääkiekon NHL:n toisen pudotuspelikierroksen ensimmäinen ottelu Washingtonissa päättyi varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa Pittsburghin voittoon lukemin 3-2.

Pittsburgh Penguins ratkaisi ottelun kolmannen erän alkuun, kun se teki kolme maalia neljään minuuttiin ja 49 sekuntiin. Puolustaja Olli Määttä oli jäällä kahden Penguinsin tekemän maalin aikaan (teholukema +2). Pittsburghin Jake Guentzel oli mukana kaikissa joukkueensa osumista: hän teki maalin ja syötti kaksi.

Vielä kahden erän jälkeen kotijoukkue Washington Capitals oli melko vahvasti voitossa kiinni, kun se johti 2-0. Joukkueen paras tehomies oli pistein 1+1 Alexander Ovechkin.

Ottelusarjan toinen osaottelu pelataan Washingtonissa sunnuntai-iltana Suomen aikaa.