Mainos

Piiritystilanne Pohjois-Savon Vesannolla on ohi

Vesannolla Pohjois-Savossa sattunut piiritystilanne on ohi.

Poliisi on ottanut kiinni noin 30-vuotiaan miehen, jota epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Poliisi otti haltuunsa päihtyneenä olleen miehen hallussa olleet luvalliset aseet.

Eilen illalla hieman kello seitsemän jälkeen tuli Pohjois-Savon poliisille ilmoitus Vesannon taajamassa olevasta henkilöstä, joka oli uhannut ampua itsensä sekä ensimmäisen ihmisen, joka tulee soittamaan hänen asuntonsa ovikelloa.

Poliisi eristi Vesannon keskustassa olevan rivitaloasunnon ja varmisti sivullisten turvallisuuden. Poliisi sai myöhemmin illan aikana mieheen puhelimeen, mutta neuvottelussa ei onnistuttu samaan häntä luopumaan aseista ja antautumaan ilman vastarintaa.

Poliisi keskusteli vähän ennen puoltayötä miehen kanssa huoneiston oven kautta. Tällöin mies totteli poliisien antamia käskyjä ja tuli ulos rauhallisesti ilman aseita. Miehen kiinniotto tapahtui rauhallisesti ilman voimakeinojen käyttöä.

Poliisilla oli tilanteessa useita paikallispoliisin sekä Liikkuvan poliisin partioita. Poliisitoimintaa oli tukemassa myös taktinen ensihoito sekä pelastuslaitos.

Piirityksestä kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.