Mainos

Piiritystilanne päättynyt Kittilässä

Aamusta asti kestänyt piiritystilanne päättyi, kun ampuja luovutti aseensa ja antautui poliisille. Piiritetyllä miehellä oli kaksi asetta, jotka kummatkin olivat luvallisia.

Kittiläläinen mies ampui kohti ex-vaimonsa kotia ja linnoittautui sitten omaan taloonsa. Yli kahdeksan tuntia kestänyt piiritystilanne Kittilän Sirkassa päättyi antautumiseen iltapäivällä.

Piiritetty mies luovutti poliisille kaksi asetta ja antautui rauhallisesti.

Poliisi sai varhain aamulla ilmoituksen aseella uhkaamisesta ja ammuskelusta. Mies ampui haulikolla useita kertoja entisen vaimonsa asunnon ulko-oven läpi. Huoneistossa oli ex-vaimo ja kaksi lasta.

Ammuskelun jälkeen keski-ikäinen mies linnoittautui kylän laitamilla sijaitsevaan kotitaloonsa. Hän uhkasi käyttää aseita, jos poliisi tai joku muu tulee häntä noutamaan.

Poliisi oli häneen neuvotteluyhteydessä. Mies luovutti ensin poliisille aseensa antautui noin kello 15.40. Tapahtumien yhteydessä kukaan ei loukkaantunut.

Nimismies Leo Kortesalmen mukaan miehellä oli kivääri ja haulikko, molemmat luvallisia.

Toiminnan aikana ajoneuvoliikennettä piiritysalueen läheisyydessä jouduttiin rajoittamaan. Piiritykseen osallistui Kittilän poliisin lisäksi lähialueiden kihlakuntien ja liikkuvan poliisin partioita.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.