Mainos

Piippo palannee Elcoteqin hallitukseen

Elcoteqin suuromistaja Antti Piippo on jälleen ehdolla yhtiön hallitukseen. Piippoa ehdottavat hallitukseen yhtiön kolme suurinta omistajaa sekä hallituksen tarkastus- ja kompensaatiovaliokunta.

Kolme suurinta omistajaa Piippo, Henry Sjöman ja Jorma Vanhanen omistavat Elcoteqin äänivallasta yli 87 prosenttia, joten heidän äänillään Piipon nimitys on selvä maaliskuun 26. päivänä pidettävässä yhtiökokouksessa.

Piippo vetäytyi Elcoteqin hallituksen puheenjohtajan tehtävästä elokuussa 2001, kun hänen kesäasunnollaan tapahtunut välikohtaus tuli julki. Viime vuonna hän jättäytyi pois hallituksesta tapausta koskeneen oikeusjutun ollessa kesken. Piippo ilmoitti tuolloin, ettei hän palaa hallitukseen oikeuskäsittelyn aikana. Juttu päättyi viime toukokuussa, kun Piippo ja tapauksessa osallisena ollut nainen tuomittiin sakkorangaistuksiin.

Elcoteqin hallituksen puheenjohtaja on Juha Toivola ja varapuheenjohtaja presidentti Martti Ahtisaari. Piippoa esitetään hallituksen uudeksi jäseneksi kaikkien nykyisten jäsenten ohella.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.