Mainos

Piinaavien naapureiden kourissa – lue järkyttävät tarinat

MTV3:n Studio55 kysyi kävijöiltään tarinoita kummallisista ja ikävistä naapureista. Vastauksista käy ilmi, että suomalaisia piinaavat yhtä lailla meluavat, kaikesta valittavat kuin oudosti käyttäytyvätkin naapurit.

Helli: Haisevat naapurit

Eräs melkoisen ärsyttävä naapuri muutti alakertaamme Vantaalla asuessamme. Hänen perheensä tunnettiin sillä seudulla. Naapurimme kirosi, että nyt ne sitten muuttavat tänne.

Pian alakerrastamme alkoi kuulua melkoista huutoa ja melskettä. Näytti siltä, että he valvoivat öisin. Huomasimme myös, että he keräsivät pulloja ja roskiksista kaikenlaista kamaa ja kantoivat niitä kotiinsa.

Jo viikon päästä alakerrasta alkoi tulla parvekkeemme kautta kamalaa hajua. Kirjoitin rapussamme asuvalle taloyhtiön hallituksen jäsenelle asiasta.

Haju voimistui, meteli jatkui ja koira haukkui yöt ja päivät. Näin koiran läheltä ja huomasin, että sillä on joku tauti, ja ilmoitin eläinsuojeluviranomaiselle. Sieltä käytiin katsomassa koiraa. Naapurit sanoivat, että asunnosta kannettiin roskiin tavaraa. Kävivät hakemassa ne heti takaisin.

Haju alkoi tulla jo rappuun ja ilmastoinnista sisälle. Keräsimme nimilistaa kaikilta, jotta tämä pariskunta saataisiin pois. Kolme vuotta siinä meni, ja sitten he lähtivät "ilahduttamaan" toisia naapureita.

Tellervo: Piinaava pianonsoittaja

1970-luvusta lähtien rakennetuissa elementtitaloissa taloissa äänieristykset "unohdettiin". Vesiputket ovat liian kapeita ja aiheuttavat ylimääräistä kohinaa. Tällaisessa talossa mekin asuimme.

Naapuriimme muutti pariskunta, jolla oli piano. Siellä soitettiin mihin aikaan tahansa, ja koko talo kaikui. Oli mahdotonta nukkua, levätä, lukea kirjaa tai opiskella, kun pianon ääni vei kaiken huomion.

Asiasta huomautettiin, mutta mitään ei tapahtunut. Lakihan sallii pianon soiton kerrostalossa: miksi ihmeessä? Miten joku voi terrorisoida muita asukkaita äänekkäällä soitollaan? On olemassa sähköisiä pianoja, jolloin soittajalla on kuulokkeet korvissa. Mutta kun sellaista ei ole pakko käyttää, he mieluummin pitävät omaa konserttiaan koko talolle.

Pola: Ketjupolttaja

Kun muutimme kerrostaloon runsaat 14 vuotta sitten, sain kauhukseni alakertaan tupakoitsijan. Ymmärrän vielä kohtuupolttajan, mutta tämä mies polttaa 24 tuntia vuorokaudessa.

Tupakan haju on niin voimakas olohuoneessa, että on kuin kaveri istuisi sohvalla vierelläni. Ilmanvaihto vetää kaiken hajun alakerran parvekkeelta sisälle. En voi sanoa heille tupakasta, eikä se auttaisi yhtään. Mies on hyvin sairas ja ei saisi polttaa, ihmeellisesti hän on voimissaan. Onneksi hän on tällä hetkellä vähentänyt roimasti polttamista.

Ihmeellistä on se, että kotirauhan rikkomiseen yleensä puututaan, mutta tupakka ei kuulu häirintään.

Lue koko loput karmivista naapuritarinoistaStudio55:n sivuilta.

Katso kaikki myytävät asunnot kaupungeittain:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.