Mainos

Pientä ylireagointia? Kaksivuotias sai sakot roskaamisesta

Älä anna suloisuuden hämätä, tämä pikkutyttö on virkavallan mukaan syyllistynyt sääntörikkomukseen.

2-vuotiaalle Harper Westoverille osoitettu kirje sai koko perheen hämilleen. Postissa tulleesta kirjeestä paljastui 67 euron sakko ja ilmoitus, jossa tyttöä syytettiin sääntörikkomuksesta.

Pikkutyttö joutui syytöksen kohteeksi sen jälkeen, kun virkailija löysi hänelle osoitetun kirjeen perheen kotikadulta. Virkavalta katsoi, että tyttö oli heittänyt kuoren maahan ja näin ollen syyllistynyt roskaamiseen. Avaintodisteena heillä oli kirje, joka oli lähetetty tytön nimellä Bucky’s Buddies -lastenkerhosta.

Tytön äiti ei suostunut maksamaan sakkoja mukisematta, vaan vaati tytön sakkojen ja syyllisyyden kumoamista. 

Myös äidin todettiin syyllistyneen samaan rikkomukseen

Tytön äiti otti yhteyttä sakot antaneeseen tarkastajaan ja vetosi lapsensa nuoreen ikään. Hän kertoi virkailijalle, että lapsi on liian nuori viemään edes itse roskia ulos, saati sitten roskaamaan. Sakon antanut tarkastaja ei kuitenkaan ollut ymmärtäväinen asian suhteen, eikä myöskään suostunut mitätöimään antamaansa sakkoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Perhe joutui erikoiseen tilanteeseen myös toistamiseen, kun tällä kertaa äidin nimellä osoitettu kirje löytyi lähikadulta. Äiti uskookin, että roskat ovat peräisin roska-auton kyydistä pudonneesta roskapussista.

Perhe ryhtyi protestoimaan asian puolesta sosiaalisessa mediassa, ja se kannatti. Tarkastusosaston viestintäjohtaja Zy Richardson huomasi sosiaalisessa käydyn keskustelun ja ryhtyi selvittämään asiaa tarkemmin. Myöhemmin hän ilmoitti, että kaksivuotiasta ei voida syyttää rikkeestä ja sakko olisi mitätöitävä.

Video: Mistä äiti hermostuu?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.