Pientä pintaremonttia Nettiextra stailaa ja tarjoaa remonttivinkkejä!

Nyt sisustuksen ystäviä hemmotellaan: vain netissä nähtävä Pientä pintaremonttia Nettiextra paneutuu yhä syvemmällä sisustuksen ja remontoinnin maailmaan. Ohjelman juontajan Aleksi Sariolan mukaan nettiversiossa tarjotaan ennen kaikkea syventävää tietoa aiheesta.

Suomalaisten suosikkiohjelma Pientä Pintaremonttia saa uuden kauden myötä oman Nettiextran, joka on katsottavissa Katsomossa aina tiistain tv-ohjelman jälkeen. Ensimmäinen Nettiextra on katsottavissa tiistaina 31.1. ohjelman avausjakson jälkeen.

– Jokaisen ohjelman aika on rajallinen, joten nettiversiossa pyritään tarjoamaan syventävää tietoa remontti- ja sisustusaiheista, Aleksi kertoo.

Nettiextrassa pureudutaan koulutyyppisesti remontointiin liittyviin aiheisiin, Sariola tarkentaa.

– Luvassa on muun muassa maalauskoulu ja tapetointia. Mukana on myös kaksi sisustussuunnittelijaa, joiden kanssa puhutaan asioista ja tehdään sisustukseen liittyviä tehtäviä.

Luvassa on myös tärppejä ja stailausvinkkejä niille, jotka ovat myymässä asuntoaan tai haluavat vain ehostaa kotinsa ilmettä.

– Pientä pintaremonttia Nettiextra on tarkoitettu sisustamisesta ja kodin remontoinnista kiinnostuneille ihmisille jotka haluavat tarkempaa informaatiota aiheesta, Sariola lopettaa.

PIENTÄ PINTAREMONTTIA MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05 31.1.2012 alkaen. Pientä pintaremonttia Nettiextra Katsomossa ja osoitteessa mtv3.fi/pientapintaremonttia.

Riika Nykänen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja