Mainos

Pienillä sormilla suuri merkitys tablet-huumassa

Lapset ovat nousemassa alati tärkeämmäksi kohderyhmäksi, kun tabletvalmistajat ja sovelluskehittäjät tehtailevat kuumeisesti tuotteitaan markkinoille.

Esimerkiksi Thaimaassa on käynnissä "One Tablet per Child" -koulutusprojekti, jonka myötä satojen tuhansien koululaisen opiskelukäyttöön luovutetaan tabletkone.

Bangkok Post kertoo verkkosivuillaan, että Thaimaan hallitus aikoo jakaa alakoulua käyville oppilaille ainakin kaksi miljoonaa tabletkonetta. Ensimmäisessä vaiheessa oppilaille luovutetaan noin 900 000 edullisen luokan laitetta. Kyseiset tabletit tulevat kiinalaiselta valmistajalta.

Projektin uskotaankin nyt luovan Thaimaassa uuden "opetus-tablettien" markkina-alueen. Esimerkiksi Thaimaan johtava sähköisten kirjojen valmistaja Openserve ilmoittaa, että koulutusprojekti on patistanut julkaisijoita tuottamaan enemmän sähköisiä kirjoja.

Bangkok Postin mukaan tablettien määrä tulee lisääntymään räjähdysmäisesti myös muissa kohderyhmissä. Tämä puolestaan vauhdittaa digitaalisten koulutussovelluksien ja sähköisten kirjojen kehitystyötä entisestään Thaimaassa.

Sähköisten sisältöjen markkinoiden uskotaan kasvavan Thaimaassa tämän vuoden aikana 5-10-kertaiseksi verrattuna viime vuoteen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.