Mainos

Pieni merenneito -musikaali saapuu Suomeen: "Kaikkien aikojen suurin musikaalituotanto"

Helsingin Kaupunginteatterin ensi vuoden syksyn suuri musikaalisatsaus on rakastettuun klassikkosatuun perustuva Pieni merenneito.

Helsingin Kaupunginteatterin syksyn 2019 suuri musikaalisatsaus on H.C. Andersenin klassikkosatuun (1837) ja rakastettuun Disney-animaatioon (1989) pohjautuva Pieni merenneito (2008). Doug Wrightin kirjoittaman, Alan Menkelin säveltämän, Howard Ashmanin ja Glenn Slaterin sanoittaman koko perheen Disney-musikaalin ohjaa Samuel Harjanne, mies huikean yleisö- ja arvostelumenestyksen, Kinky Boots -musikaalin takaa.

Musikaali kertoo nuoresta Ariel-merenneidosta, joka haluaa jättää merellisen kuningaskunnan ja elää ihmisten maailmassa. Ariel rakastuu prinssiin ja tekee merinoidan kanssa sopimuksen voidakseen elää rakastettunsa kanssa. Pienen merenneidon koskettava tarina unelmien tavoittelusta ja rakkauden voimasta ja sen maagisen kaunis musiikki on hurmannut musikaaliyleisöt ympäri maailman ja saapuu nyt vihdoin myös Helsinkiin.

– Pieni merenneito tulee nimestään huolimatta olemaan Helsingin Kaupunginteatterin kaikkien aikojen suurin musikaalituotanto. Nyt suunnitteilla on ennenäkemätön elämys, kun tuomme näyttämölle Pienen merenneidon vedenalaisen maailman kaikkine kiehtovine olentoineen”, sanoo teatterinjohtaja Kari Arffman.

Pieni merenneito -musikaalin ensi-ilta 29.8.2019 Helsingin Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja