Pienellä eleellä suuri vaikutus – fanit sekosivat Lopezin huomiosta

Laulaja Jennifer Lopezin huomaavainen ele kerää ylistystä sosiaalisessa mediassa.

Laulaja Jennifer Lopez kuuluu maailman kuuluisimpiin pop-tähtiin. Kuuluisuudesta huolimatta Lopez ei kuitenkaan vaikuta olevan diiva, ainakaan huomaavaisen toimintansa ja fanien kommenttien perusteella.

Lopez julkaisi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaan Instagram-tilillään kuvan saamastaan kirjeestä. Kirjeessä Nick-niminen fani pyytää Jenniferiä seuraaman häntä Instagramissa.

Mikäli kuva ei näy selaimessasi, voit katsoa sen täältä.

– Hei Jennifer, toivoisin, että seuraisit minua Instagamissa. Seurasit minua Twitterissä noin vuosi sitten ja minä itkin kovasti, en voinut uskoa sitä. Olen ollut fanisi jo vuosia ja nyt toivoisin, että seuraisit minua myös Instagramissa, kirjeessä kerrotaan.

Kuvan yhteyteen Lopez on kirjoittanut lyhyesti ja ytimekkäästi ”ok” hymiön kera. Lopezilla on Instagramisssa 15 miljoonaa seuraajaa ja kuva kirjeestä on kerännyt muutamassa tunnissa jo 159 000 tykkäystä (tilanne keskiviikkona klo 07.30) . Fanit myös ylistävät Lopezin käytöstä tuhansissa kommenteissa.

– Juuri tällaisen toiminnan takia me rakastamme Jenniferiä, eräs fani kommentoi.

– Olet niin kaunis ulkoisesti ja sisäisesti, toinen fani jatkaa.

Kuvan seurauksena saattaa tosin olla se, että Lopezille tulvii entistä enemmän kirjeitä. Kommenttien seasta löytyy nimittäin myös kateellisten fanien kommentteja.

Myös kirjeen lähettänyt Nick on tunnelmoinut tapahtunutta Instagram-tilillään.

– Voi hyvä luoja, en voi uskoa tätä! Tapasin jälleen kuningattareni ja hän seurasi minua Instagramissa ja julkaisi kirjeeni. Rakastan häntä niiin! Nick kirjoittaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja