Pidätys pikku-Madeleinen sieppausjutussa

Brittityttö Madeleine McCann, 4, siepattiin Portugalin Algarvesta toukokuussa. Nyt Espanjan poliisi on pidättänyt italialaismiehen epäiltynä osallisuudesta kidnappaukseen.

Espanjan viranomaiset ilmoittavat torstaina pidättäneensä pariskunnan, joka oli yrittänyt kiristää rahaa kadonneen brittitytön Madeleine McCannin vanhemmmilta.

Pidätetty mies on italialainen ja nainen portugalilainen. Espanjan sisäministeriö kertoo, että kaksikkoa epäillään toistaiseksi petoksesta eikä osallisuudesta sieppaukseen.

Mies pidätettiiin uutistoimisto AFP:n mukaan Algecirasin kaupungissa. Espanjalaisen tv-kanavan Telecincon mukaan taas italialaismies ja tämän portugalilainen vaimo oli otettu kiinni Sotogranden kaupungista, läheltä Gibraltaria.

Espanjalaiskanava CNN+:n mukaan mies olisi ainakin yrittänyt kiristää Madeleinen vanhempia ja luvannut antaa tietoja Madeleinesta rahaa vastaan.

Madeleine McCann katosi Algarven kaupungista, hotellihuoneesta, jossa hän oli nukkumassa 3. toukokuuta. McCannien perhe oli viettämässä tuolloin lomaa ja Madeleinen vanhemmat olivat illastamassa, kun sieppaus tapahtui.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat