Pidä vaalea hius raikkaan puhtaana

Vastavärjätyt hiukset kaipaavat hellävaraista hoitoa. Erivärisille hiuksille onkin olemassa omat hoitotuotteensa. Meikkitaiteilija Riia Koivisto näytti Helmen muuttumisleikissä Sari Rautiaiselle, miten blondin värin saa pysymään raikkaana pitkään.

Sarin hiukset värjättiin kylmällä tuhkanvaalealla sävyllä. Päivitetty malli piristyi entisestään, kun hiuksiin levitettiin vaaleille hiuksille tarkoitettuja tuotteita. Blondille sopiva shampoo ravitsi ja vahvisti hiuksia, hoitoaine selvitti takut ja hoitovoide ravitsi ja elävöitti väriä.

Shampoon ja hoitoaineen käyttö on useille rutiinia, mutta hoitovoiteen hyödyistä tiedetään vähemmän. Tuote on kuitenkin hyvä ottaa käyttöön, sillä hoitovoiteella on monia etuja. Tuotteesta on apua kuiville latvoille, ja hiusten väri pysyy kiiltävänä, raikkaana ja puhtaana.

Jos hiukset rasvoittuvat helposti, ne voi pestä hellävaraisilla tuotteilla vaikka joka päivä. Pesu ei tee päälle pahaa, kunhan muistaa käyttää shampoon lisäksi myös hoitoainetta. Pääasia on, että hius ja päänahka ovat puhtaita.

Kuivaa päänahkaa ei toki kannata pestä joka päivä. Jos hius ei rasvoitu helposti, pesu kaksi kertaa viikossa riittää.

Vinkki tummista kulmakarvoista

Sarin kulmakarvat olivat vaaleisiin hiuksiin verrattuna turhan tummat, joten Riia vinkkasi Saria vaalentamaan kulmansa kampaajalla. Oikea sävy tekee ilmeestä keveämmän etenkin silloin, jos luomet ovat raskaat.

Hiuksiin blondille sopivia tuotteita

Sarin hiuksiin levitettiin vaaleahiuksisille sopivia NIVEA Gold Explosion -sarjan tuotteita. Tuotteiden tehoaineina on vehnänalkio- ja auringonkukkauutetta, jotka tuovat hiusten säteilevän kauneuden esiin. Tuotteet sopivat niin luonnollisen vaaleille kuin vaaleiksi värjätyille hiuksille. Pantenoli antaa vaaleiden hiusten kaipaamaa lisäkosteutta, ja UV-suoja sekä antioksidantit suojaavat ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Lue lisää tuotteista!

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat