Mainos

Pidä pöksyt jalassa Strauss-Kahn! - jälleen uusi seksiskandaali

Kansainvälisen valuuttarahaston entisen johtajan Dominique Strauss-Kahnin ympärillä velloo jälleen seksiskandaali. Tänä vuonna Strauss-Kahnia on jo kahdesti syytetty raiskauksesta, ja nyt poliisin tutkimukset liittävät hänen nimensä laittomaan prostituutiorinkiin.

Ranskalaiskaupunki Lillen poliisin tutkijat uskovat kaupungissa pyörineen laittoman prosituutioringin, joka toi prostituoituja rajan yli Belgiasta Lilleen harrastamaan seksiä varakkaiden asiakkaiden kanssa.

Viisi miestä, mukaan lukien kaupungissa sijaitsevan neljän tähden Carlton -hotellin johtaja ja tiedotusosaston johtaja, on pidätettynä ja heitä syytetään parituksesta. Belgian poliisi tutkii myös asiaa omalla puolella rajaa.

Kolme Lillen hotellia on suljettu tutkimuksien ajan kolmeksi kuukaudeksi.

Tapaus on aiheuttanut skandaalin rajakaupungissa. Huhujen mukaan asiaan olisi sekaantunut arvostettuja paikallisia merkkihenkilöitä ja jopa poliiseja.

Viikoittain ilmestyvän Journal du Dimanche -lehden mukaan Strauss-Kahnia saatetaan kuulustella asiaan liittyen. Tutkijat epäilevät, että Strauss-Kahnille lähetettiin naisia Yhdysvaltoihin hänen ollessa siellä. Lisäksi hän saattoi ottaa osaa Pariisissa järjestettyihin seksijuhliin, jotka järjesti yksi nyt pidätetyistä miehistä.

Dominique Strauss-Kahn kertoo uutistoimisto AFP:lle odottavansa kuulustelujen alkamista, jotta hän pääsisi nopeasti puhdistamaan nimensä syytteistä.

Strauss-Kahnia raiskauksesta syyttänyt nostanut ranskalaiskirjailija hävisi juttunsa, kun oikeus ei suostunut nostamaan syytettä miestä vastaan todisteiden puutteessa. Strauss-Kahnia odottaa vielä uusi oikeudenkäynti Yhdysvalloissa, jossa häntä raiskauksesta syyttänyt hotellisiivooja on nostanut siviilikanteen.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.