Mainos

Philips Outdoor -valaistuskonsepti luo tyyliä myös ulkona

Uuteen leditekniikkaan ja energiansäästöön pohjautuvan Philips Outdoor -valaistuskonseptin avulla voi kuka tahansa suunnitella ulkotilojen valaistuksen oman sisustustyylin mukaisesti. Se on myös ympäristöystävällinen valinta.

Oikeanlainen ulkovalaistus täydentää puutarhan ilmettä päivisin, luo kotoisaa tunnelmaa iltaisin ja mahdollistaa ulkotilojen entistä aktiivisemman ja turvallisemman käytön. Philips Outdoor -valaistuskonsepti koostuu pienistä ja tyylitellyistä valaisimista, jotka valaisevat suurenkin tilan.

Niiden tuottamassa valossa on lämpimän valkoisen valon hehku. Hankalatkin pinnat, kuten nurmikko, tulevat valaistuksi ilman häikäisyä.

Ekologinen tekniikka tuo rahallisiakin säästöjä Philips Outdoor -konseptin valaisimet on helppo asentaa. Leditekniikka on ystävällinen sekä ympäristölle että lompakolle – lamput kuluttavat ainoastaan viidesosan siitä energiasta, jonka tavallinen hehkulamppu kuluttaisi puutarhavalaisimissa.

Lamput kestävät jopa 20 vuotta. Pitkä vaihtoväli tekee niistä myös turvallisia. Philips Outdoor -valaistuskonseptiin kuuluu ledien lisäksi Ecomoods-valaisimia, joiden valmistukseen on käytetty tukevaa, valettua alumiinia ja laadukasta polykarbonaattia.

Valonlähteinä on käytetty tehokkaita ja nopeasti syttyviä energiansäästölamppuja. Irrallisilla, helposti sijoitettavilla Ecomoods-valaisimilla on myös mahdollisuus luoda erilainen tunnelma raikkaiden värien avulla.

Philips Outdoor -valaistuskonseptiin kuulu useita mielenkiintoisia pylväs-, seinä-, pöytä-, ja riippuvalaisimia. Ne sopivat puutarhaan, kulkuteille, terassille ja parvekkeelle.

Artikkelin tarjoaa: Philips

Artikkelin tarjoaa: Philips

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja