Mainos

Philips Lumea -testiryhmä: Haussa hellävarainen apu ihokarvanpoistoon!

Viisi naista pääsee kokeilemaan Philipsin uutta, naisten elämän mullistavaa, Lumea-ihokarvanpoistolaitetta!

Philips on tuonut markkinoille Lumean, jolla ihokarvat voi poistaa itse kotona kauneushoitoloista tutulla IPL-valoimpulssiteknologialla.

Helmen testiryhmässä viisi naista pääsee testaamaan uutta tuotetta, joka helpottaa naisten elämää!

Halutaan hellävarainen apu ihokarvanpoistoon!

"Olen kokeillut lähes kaikkia kaupoista löytyviä ihokarvanpoistomenetelmiä. Kaapista taitaa tälläkin hetkellä löytyä höylää, voidetta, vahaa ja pinsettiä. Kauneushoitoloiden maksut hirvittävät. Haluaisin saada tuloksen hellävaraisesti ja vieläpä pysymään pitkään.

Ihoärsytys on suurin ongelmani (punoitus, kutina ja sisäänkasvaneet ihokarvat). Ihotyyppini on ongelmallinen, se ärtyy kaikesta mahdollisesta, vaikka onkin rasvaisuuteen taipuvainen. Rauhoittavista after shave -tuotteistakaan ei ole merkittävästi apua ihoärsytykseen.

Ihokarvani ovat tummuneet ja paksuuntuneet useiden höyläysten seurauksena, eivätkä ne näytä vaalealla iholla kovinkaan kauniilta. Joudunkin höyläilemään päivittäin säilyttääkseni sileän ihon. IPL-tekniikka kuulostaa täydelliseltä; ihoa vahingoittamaton menetelmä, joka poistaa karvat tehokkaasti ja estää uusien ihokarvojen kasvua." Jonna

MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock

Artikkelin tarjoaa: Philips

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.