Peugeotin dieselhybrideille hinnat

Peugeotin vähäpäästöiset nelivetodieselhybridit on hinnoiteltu. 3008 HYbrid4:n lähtöhinta on 40 000 euroa, kuvassa olevan 508 RXH:n 50 000 euroa.

Peugeotin uudet mallit ehtivät meille vasta loppuvuodesta, mutta ennakkomyyntiä varten jälleenmyyjät ovat jo saaneet koeajoautoja.

Nelivetoinen 3008 HYbrid4 tulee markkinoille kahtena varusteversiona.

Noin 40 000 euroa maksavassa Activessa on vakiona muun muassa 16 tuuman kevytmetallivanteet, automaattisäätöinen kaksialueilmastointi, ajotietokone, pysäköintitutka ja auton kylkiä vasten kääntyvät ulkopeilit.

Kolmisen tonnia kalliimmassa Allure-varusteversiossa on lisäksi heijastusnäyttö, navigaattori, eteenpäin kääntyvä etumatkustajan istuimen selkänoja ja 17 tuuman kevytmetallivanteet.

Varustelun lisäksi hintaa nostaa jonkin verran se, että perusmallin hiilidioksidipäästöt ovat 99 g/km, Alluren puolestaan 104 g/km.

Lähes 50 000 euroa maksavan Peugeot 508 RXH:n ostaja ei joudu pohtimaan varustetasokysymystä, sillä tasoja on vain yksi.

508 RXH:ssa on vakiona muun muassa 18 tuuman kevytmetallivanteet, auton kylkiä vasten kääntyvät ulkosivupeilit, heijastusnäyttö, nahka-/kangasverhoilu, navigaattori, panoraamakatto, sähkösäätöiset etuistuimet ja reisituki, ajastimella varustettu moottorin lisälämmitin, pysäköintitutka edessä ja takana sekä pysäköintiavustin.

Peugeot 508 RXH:n hiilidioksidipäästöt ovat 104 g/km.

Teknari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja