Petteri Sihvonen povaa SM-liigan kärkipään seuralle isoja ongelmia – ”NHL-uhkapeli” kostautuu?

Liigan karut taloustiedot, Ilveksen kiihtyvä alamäki ja puhuttavat aikalisät – Liigaviikko tiivistää viikon puheenaiheet 13:28
Liigan karut taloustiedot, Ilveksen kiihtyvä alamäki ja puhuttavat aikalisät – Liigaviikko tiivistää viikon puheenaiheet

Jääkiekon SM-liigassa Tampereen Ilves oli yksi niistä seuroista, jotka käyttivät alkukaudella useita NHL-lainapelaajia. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntijan Petteri Sihvosen mukaan Ilveksen ”uhkapeli” saattaa hyvinkin kostautua.

Ilves on ollut alkukaudella yksi Liigan kärkiseuroista. Vuodenvaihteessa Ilves koki pahoja takaiskuja, kun Arttu Ruotsalainen, Juuso Välimäki, Barrett Hayton ja Lukas Dostal matkasivat Pohjois-Amerikkaan.

Sen jälkeen Ilves on ollut vaikeuksissa. Tupsukorvat ovat tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Viimeisimmän viiden ottelun saldo on ollut yksi voitto ja neljä häviötä.

– Ilves pelasi kovaa riskipeliä ja nyt se on tulossa maksuun, Petteri Sihvonen miettii Liigaviikko-ohjelmassa.

– He pelaavat jatkuvan liikkeen jääkiekkoa, mitä on helpompi vetää huippupelaajien kanssa. Nyt se ei olekaan niin helppoa. Ja tuo pelitapa vaatii sitä, että maalivahtipeli on kunnossa. Ja nyt Dostal on pois sieltä. Isot ongelmat ovat edessä, Sihvonen ennustaa.

Lisää aiheesta jutun yläreunan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat