Mainos

Pettänyt kuningatar suihkutti vartijaa pippurisumutteella

Swazimaan kuningas Mswati III:n vaimo on joutunut häädetyksi kuninkaallisesta palatsista hänen sumutettuaan vartijaa pippurisuihkeella. Samainen vaimo, Nothando Dube eli kuninkaalliselta nimeltään Inkhosikati LaDube, nousi otsikoihin viime vuonna jäätyään kiinni syrjähypystä maan oikeusministerin kanssa.

23-vuotias vaimo on ollut kotiarestissa skandaalisuhteensa paljastumisesta asti. LaDube kertoi paikalliselle Sunday Times-lehdelle yrittäneensä poistua palatsista viedäkseen loukkaantuneen, verta vuotavan 2-vuotiaan tyttärensä sairaalaan. Portilla päivystänyt vartija ei kuitenkaan päästänyt häntä lähtemään, ja uhkasi LaDuben mukaan lyödä häntä. Tilanne kärjistyi riidaksi, jolloin vaimo päätti puolustautua suihkuttamalla vartijaa pippurisuihkulla silmiin.

Kun asia tuli kuninkaan vaikutusvaltaisen äidin tietoisuuteen, vaimo potkittiin ulos palatsista kunnioituksen puutteen perusteella. Kuningataräiti johtaa maan hovia tällä hetkellä, sillä itse kuningas osallistuu parhaillaan rituaaliin, jonka vuoksi hänen on elettävä eristyksissä lähes kahden kuukauden ajan.

Kolmen nuoren lapsensa lisäksi LaDube joutui jättämään taakseen myös osan omaisuudestaan. Hän saapui hoviin jo 16-vuotiaana, ja kertoo ettei ole nähnyt miestään lähes vuoteen. LaDube on syyttänyt vartijoita väkivaltaisuudesta jo viime heinäkuussa, kun hän vaati saada tavata miehensä.

Kuningas Mswati III on tunnettu moniavioisuudestaan, ja hänellä on kaikkiaan 13 vaimoa.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.