Pettämissivusto neuvoo uskottomia: Älä tee näitä amatöörimokia

Uskottomille suunnattu sivusto kysyi asiakkailtaan neuvoja onnistuneeseen salasuhteeseen.

MaritalAffair.co.uk-sivusto kysyi asiakkailtaan neuvoja onnistuneen salasuhteen ylläpitämiseksi. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, sivusto halusi selvittää, millaisia mokia pettäjät ovat tehneet, jotta muut uskottomat voisivat välttyä samoilta virheiltä.

– Vein rakastajani lontoolaiseen hotelliin. Hän selvästikin jätti kaulakorunsa sinne, sillä seuraavana päivänä hotelli oli jättänyt kotivastaajaani viestin koskien tavaroita, joita olin unohtanut. Onneksi sain viestin ennen vaimoani. Numeroni antaminen hotellille oli amatöörimoka, eräs käyttäjä paljastaa sivustolla.

Eräs naiskäyttäjä puolestaan paljasti erehtyneensä ostamaan pankkikortilla joululahjoja lentokentältä. Poikaystävä saikin ihmetellä kahvipöydällä lojunnutta laskua, josta paljastui tyttöystävän salareissu ulkomaille.

Matkustaminen aiheuttaa ongelmia monille pettäjille ja tärkeimmät kyselyssä ilmitulleet vinkit ovatkin matkalaukkujen osoitelappujen irtiottaminen ja ulkomailta tulevien puheluiden siirtäminen suoraan vastaajaan.

Kaikkien pettäjien tärkein tehtävä on kuitenkin hommata prepaid-liittymä, joka on tarkoitettu vain yhteydenpitoon rakastajan kanssa.

Muita tärkeitä vinkkejä:

– Maksa käteisellä baarissa, ravintolassa ja teatterissa (paitsi jos salatreffinne ovat työaikaan, jolloit voit kuitata reissun työasioilla)

– Hävitä kaikki kuitit taskuistasi

– Harrasta edelleen seksiä kumppanisi kanssa yhtä tiheään (tai harvaan) kuin ennenkin

– Älä näytä sängyssä kumppanillesi rakastajan kanssa oppimiasi uusia liikkeitä

– Tyhjennä selaushistoriasi tietokoneelta, mutta tyhjennä myös puhelimestasi kaikki epäilyttävä

Puhelimesta kannattaa poistaa siis muutakin kuin puhelutiedot, ainakin yhden pettämissivuston käyttäjän mukaan.

– Minulla oli tuhma tapaaminen hotellissa upean tytön kanssa. Olin naputellut hotellin iPhonellani Google Mapsiin. Seuraavan kerran, kun avasin karttasovelluksen, olin tyttöystäväni kanssa. Minun piti sulkea se nopeasti ennen kuin hän ehti huomata!

Miten sinä olet jäänyt kiinni pettämisestä? Kommentoi!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja