Mainos

Petri Saraste jättää Sonera Plazan

Sonera Plazan sisältöjohtaja Petri Saraste jättää tehtävänsä tämän vuoden lopussa. Saraste sanoo haluavansa tehdä jatkossa työtä aiempaa laajemmin viestinnän alalla ja aikoo siirtyä täysipäiväisesti oman yrityksensä pariin.

Saraste jatkaa työskentelyä Soneran kanssa konsultoiden yhtiötä mm. digi-tv- ja laajakaistaratkaisuissa. Lisäksi hän tekee yhtiönsä kautta töitä osin myös Sonera Plazalle.

-Haluan takaisin sisällöntuottajaksi pois hallinnon parista. Sisällön ja toimittamisen parissa työskentely on työtä, jota haluan tällä hetkellä eniten tehdä, Saraste sanoo.

Saraste kiistää ehdottomasti arvelut siitä, että hänen lähdöllään olisi jotain tekemistä Soneran yleisen taloudellisen tilanteen ja yhtiön säästöjen kanssa. -Kävimme pitkiä keskusteluja asemastani, ja minulle syntyi ymmärrys siitä, että Sonera olisi todella halunnut minun jatkavan työssäni, hän sanoo.

Saraste siirtyi Sonera Plazalle Talentum-konsernista, missä hän työskenteli Markkinointi ja Mainonta -lehden päätoimittajana. Sitä ennen Saraste teki töitä mm. MTV3:n uutis-ja ajankohtaistoimituksessa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.