Petri Nygård on armoton BB-fani: Olen yrittänyt vieroittaa itseäni

Suomen suosituin rääväsuu on katsonut aiemmista Big Brother -kausista jokaisen jakson, mutta tänä vuonna mies on tehnyt täyskäännöksen.

– Tämä on ollut siinä suhteessa outo kausi, etten ole katsonut yhtään jaksoa. Liian innokas katsominen rajoittaa muuta elämää, joten päätin että nyt pitää vähentää katsomista. Aiemmin olen katsonut jokaisen jakson joka ikiseltä kaudelta, mutta nyt päätin etten edes aloita. Siihen tulee täysin addiktio ja sitä jää seuraamaan hypnoottisesti, Petri nauraa.

Rääväsuu räppäri ei ole pyörtänyt päätöstään edes sen takia, vaikka Isoveljen talossa asuu tällä hetkellä taustatanssijoihin lukeutuva Janica.

– Olen kuullut, että Janica pärjää siellä oikein hyvin. Paljon talossa on kuulemma myös puhuttu minusta ja laulujakin on lauleskeltu. Kyllä se välillä on käynyt mielessä, että pitäisikö katsoa, mutta sitten tulee ajatus ei, ei, räppäri nauraa.

Petri sadattelee sitä, että mielenkiintoisimmat tapahtumat Big Brother -talossa tapahtuvat viikonloppuisin, jolloin hän on itsekin keikoilla. Arki-iltaisin, jolloin hän itse pääsisi seuraamaan ohjelmaa, talossa on vain makailua..

Onko räppäri suunnitellut hankkivansa itselleen 24/7-palvelua, jolla talon tapahtumia pääsee seuraamaan suorana?

– Ei h******ä. Sittenhän se menisi ihan mahdottomaksi, Petri kuittaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat