Petetty Pattinson toipuu erosta – baarissa

Twilight-tähti Robert Pattinsonin maailma musertui hiljattain tyttöystävä Kristen Stewartin petettyä häntä. Nyt Robert on unohtanut sydänsurunsa, ainakin hetkeksi.

Maailman seksikkäimpien näyttelijöiden listalle kivunnut 26-vuotias Robert Pattinson sai sinkkunaisten sympatiat puolelleen, kun maailmalla kohistiin Kristen Stewartin pettäneen komistusta. Aluksi The Sun -lehti uutisoi Pattinsonin vetäytyneen kuoreensa erosurun keskellä, mutta nyt mies on Us Weekly -lehden mukaan keksinyt uuden tavan käsitellä tapahtunutta.

Lehden tietojen mukaan Robert on hiljattain piileskellyt näyttelijä Reese Witherspoonin Kalifornian maatilalla Ojaissa. Viikonloppuna Pattinson olikin bongattu paikallisesta kantribaarista hilpeissä tunnelmissa.

– Robertilla näytti olevan hyvin hauskaa ja mies vaikutti siltä, että hän halusi paeta ajatuksiaan ja vähän irrotella, lähde kertoo lehdelle.

Iloisesta illasta huolimatta Pattinsonin läheiset ovat vinkanneet medioille miehen olevan todella rikki erosta. Vielä pahempi tilanne taitaa olla pettäneellä osapuolella. RadarOnline-sivuston haastatteleman lähipiirin mukaan Kristen Stewart on täysin murtunut ja romahtanut aiheuttamastaan skandaalista. Kohu sai alkunsa, kun Stewart jäi kiinni uskottomuudesta.

– Hän vain itkee, eikä halua tavata ketään. Hän ei ole käynyt suihkussa, eikä vaihtanut vaatteita moneen päivään, lähde kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat