Mainos

Peter Nymanin kassi:

- kanan rintafilettä - feta-juustoa - rucolaa - 2 appelsiinia - bataatti

Hans Välimäen ja Peter Nymanin menu:

Bataattisoppa

1/2 bataatti keltasipuli 2 rkl voita 2 dl kermaa 2 dl vettä suolaa, pippuria

Pilko vihannekset ja freesaa voissa. Lisää liemet ja nesteet. Soseuta ja mausta. Paseeraa ja tarjoile.

Rucolalla ja fetalla täytettyä kananpoikaa

1-3 kanan rintafilettä 50 g fetajuustoa rucolaa suolaa, pippuria voita

Paista kananrintaan väri pannulla ja tee sivuun viilto. Rouhi sisälle suolaa sekä pippuria ja täytä fetajuustolla sekä rucolalla. Kääri folionyyttiin ja paista uunissa 200 c:ssa15 min. Leikkaa annospaloiksi.

kastike:

2 rkl öljyä 1/2 keltasipuli 1 laakerinlehti 1/2 dl valkoviinietikkaa pippuria 1 appelsiinin mehu ja lihat suolaa 100 g voita

Pilko sipulit ja freesaa kevyesti. Lisää mausteet, etikka, appelsiinin mehu ja lihat. Keitä noin puolet kasaan. Siivilöi ja sekoita voi joukkoon. Tarkista maku ja tarjoile.

Uuniomena ja bataattikerma

omena 2 rkl fariinisokeria 3 rkl voita

Sekoita sokeri ja voi keskenään. Leikkaa omenaporalla keskelle reikä ja täytä se seoksella. Paista uunissa 200 c:ssa 12 min.

bataattikerma:

1/2 bataatti 2 dl kermaa 3 rkl sokeria 1 rkl Maizenaa 2 keltuaista 1 vaniljatanko

Tee kiisseli kermasta, sokerista, Maizenasta, keltuaisista ja vaniljatangosta. Lisää joukkoon bataattipyre. Kiehauta, siivilöi ja tarjoile omenan kera.

Appelsiinisabayon

2 appelsiinia fileenä 3 keltuaista 50 g sokeria 1 dl valkoviiniä tai shampanjaa

Vispaa keltuaiset, sokeri ja valkoviini kypsäksi. Annostele appelsiinifileiden päälle ja gratinoi. Tarjoile esim. hyvän jäätelön kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.