Pete Parkkosen outo kokemus Kuubassa: Se oli niin laitonta

Tähtitanssija Pete Parkkonen paljastaa erikoisen sattumuksen, joka tapahtui taannoisella matkalla Kuubassa.

Tanssitähti Pete Parkkonen rakastaa matkustamista. Peten tavoite on käydä niin monessa maassa kuin hänelle on kertynyt ikävuosia.

24-vuotias muusikko onkin ehtinyt vierailla jo 26 maassa. Yksi mieleenpainuvimmista matkakokemuksista tapahtui taannoin Kuubassa, minne Peten veri vetää takaisin.

- Haluaisin ehdottomasti mennä takaisin Kuubaan. Olin siellä perheen kanssa pakettimatkalla, mutta haluaisin mennä maan läpi reppu selässä.

- Kuubassa kiehtoo kulttuuri, musiikki ja se, mihin aikakaudelle maa on jäänyt. Ihmiset tanssivat kaduilla sikari huulessa, liiveihin ja hattuihin pukeutuneina. Siellä on kivan jännittävä tunnelma, Pete muistelee.

Jännitystä ei tähtitanssijan Kuuban-matkalta tosiaankaan puuttunut. Erityisesti Pete muistelee sydämentykytyksiä aiheuttanutta iltaa hotellilla.

- Hyvät sikarit maksavat paljon, joten kysyimme hotellin ravintolan työntekijältä, mistä niitä voisi saada edullisemmin. Hän kertoi sukulaissetänsä olevan töissä sikaritehtaalla ja kysyi, paljonko haluaisimme ostaa.

- Tilasimme kolme laatikollista sikareita, ja hän kehotti meitä tulemaan ravintolaan seuraavana päivänä samaan aikaan ja samaan pöytään.

Matkaseurue odotteli kuumeisena ravintolan pöydässä istuen sovittuna kellonaikana. Pian alkoikin tapahtua.

- Yhtäkkiä tuntematon mies käveli ohitsemme valkoisen pussin kanssa ja jätti sen pöytämme viereen. Sen jälkeen pöytään tuli tarjoilija, joka oli kirjoittanut rahasumman kämmeneensä. Annoimme hänelle rahat, hän otti juomatilauksemme ja ilta jatkui normaaliin tapaan.

- Oli niin siistiä! Ilmassa oli pientä jännitystä ja tuntui, että jes, tää on niin laitonta!, Pete nauraa.

- Veikkaan, että ovat tehneet tätä aika paljon. Tällainen toimintahan on tosi vaarallista niillekin, Pete tietää.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat