Mainos

Pete Parkkosella yllättävä lisätyö - dubbaa lastensarjoja!

Tähtitanssija Pete Parkkonen valottaa kuluneen tanssisyksyn käännekohtia ja paljastaa samalla uusia asioita itsestään.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun kärkikolmikko joutui tiukkaan piinapenkkiin, jossa selvitettiin mielenkiintoisia yksityiskohtia tanssitähtien elämästä. Kisan hurmuripoika Pete Parkkonen muun muassa paljasti tekevänsä toisinaan töitä myös ääninäyttelijänä.

Mikä on ollut koskettavin kokemuksesi? 

Monet asiat ovat olleet koskettavia. Yksittäistä hetkeä ei juuri nyt tule mieleen. Tietysti kun saa läheiseltä tukea, siitä tulee hyvä fiilis. Joskus joku fani sanoi, että neljä vuotta sitten musiikki ajoi kaksi faniani yhteen. He eivät olleet tavanneet ja heistä tuli parhaat kaverit. Se, mitä voi saada musiikilla aikaiseksi, niin se on hienoa.

Mitä moni ei uskoisi sinusta?

Ihmiset eivät varmaan tiedä, että olen dubannut lastensarjoja (mm. Jake ja Mikä-Mikä-Maan merirosvot). Olen myös tehnyt ääninäyttelijänä elokuvarooleja. Esimerkiksi uusimmassa Legot-elokuvassa olen superman. 

Kuka on elämäsi tärkein henkilö ja miksi?

Vanhemmat. Heiltä olen oppinut paljon. Heidän takia musta on tullut tällainen, minkälainen musta on tullut. Olen oppinut heiltä hyvää elämänasennetta.

Mitä pidät tällä hetkellä elämäsi suurimpana saavutuksena? 

Se, että olen päässyt tähän pisteeseen, jossa nyt olen. On tullut tehtyä paljon töitä kaikin puolin, että olen päässyt tähän. Tämä on vain välietappi, mutta että on päässyt tähänkin asti, niin tulee hyvät fiilis, kun sitä miettii.

Mikä on ollut tähän mennessä elämäsi pahin kriisi?

Olen vähän sellainen, etten stressaa. Jos jotain kurjaa tapahtuu, niin se selvitään yhteisvoimin ajan kanssa. En näe kriisejä, vaan elämäntilanteita, jotka saattavat olla haasteellisimpia, mutta niistä selvitään. Esimerkiksi, kun rupesin tekemään vähän eri töitä, niin en nähnyt sitä kriisinä. Katsoin vaan, että nyt on tällainen tilanne, ruvetaan tekemään muita töitä. Se oli päätös enkä ruvennut itkemään ja mennyt himaan viikoksi, että voi kun menee päin peetä. Otin ohjat käteen, koska turha sitä on jäädä pyörimään ja miettimään.

Mikä on ollut paras hetki tanssikisan aikana?

Kun quickstep-esityksemme onnistui. Toivoin sitä, koska se oli tosi vaikea tanssi. Toivoisin, että muutkin tanssit onnistuisivat, mutta sitä toivoin tosi paljon. Siinä oli paljon muuttujia ja vaikeutta. Kun se oli mennyt nappiin, huusin sisäisesti jälkeenpäin ja puristin nyrkkiä, se meni niin täydellisesti.

Peten piinapenkin toinen osa sekä muiden semifinalistien paljastuksia luvassa myöhemmin Tanssii Tähtien Kanssa -nettisivuilla!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja