Mainos

Petäjä luopui oikeustoimista Riskiä vastaan

Suomen hiihtoliiton puheenjohtaja Paavo M. Petäjä (kuvassa), liiton entinen toimitusjohtaja Esa Klinga ja entinen lajipäällikkö Antti Leppävuori päättivät tänään, etteivät he ryhdy oikeustoimiin liiton entistä naisten maajoukkuevalmentajaa Jarmo Riskiä vastaan.

Riski sanoi eilen MTV3:n Sunnuntairaportille, että Klinga, Petäjä ja Leppävuori tiesivät, että Suomen joukkue aikoo mahdollisesti käyttää kiellettyä Hemohesiä Lahden MM-kisoissa.

-Asia on haudattu. Riski soitti ja pyysi anteeksi, Petäjä kertoi tänään. Petäjän mukaan Riski kertoi, että ohjelmassa oli sekoitettu ennen ja jälkeen dopingkäryjen tapahtuneet asiat. Riskin kertoma palaveri, jossa asioista puhuttiin oli käyty vasta käryjen jälkeen.

-Riski kertoi myös, että ohjelmassa piti alunperin käsitellä elinikäistä toimitsijakieltoa, mutta se oli kiertynyt näihin asioihin, Petäjä sanoi. Riski kertoi Sunnuntairaportissa myös, että Kari-Pekka Kyrö oli käynyt Otepään maailmancupin ja MM-kisojen viimeistelyleirin välissä "tietyssä kaupungissa Keski-Euroopassa" neljän urheilijan kanssa.

Petäjän mukaan Riski oli pyytänyt ohjelmanteon jälkeen, että hiihtoliiton johtoa ja Keski-Euroopan retkeä koskevat lausunnot jätetään ohjelmasta pois.

Riski itse ei halua kommentoida tv-ohjelmaa tai Lahden MM-hiihtoihin liittyviä asioita.

-Kuten sanoin siinä ohjelmassa, en halua kommentoida näitä asioita enää millään lailla, Riski totesi.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.